Neler Yeni

geforce now almak mantıklı mı ?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Eğer oynayacak bir sistem vb aletin yok ise ekran kartsız laptop tan veya bazı tv box larda oyun oynayabilirsin. Oyun bilgisayarı almaktan sa noral bir hafif laptop ile güzelce oyun oynayabilrisin. Ama iyi bir internetinin olduğundan emin ol. Bu şartlar varsa mantıklı.

121709

80+ Silver
İnternetin iyi olsa bile sorun yaratıyor bazenleri, bence gereksiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
Merhaba, kendim zamanında satın alımda bulundum. İnternet hızınıza oranla bir performans alabilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşamamıştım.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,290
İsim
Berk
internet alt yapınız çok önemli, bu husus dışında ben eski laptobumda cyberpunk oynayamadığım için almıştım muazzam derecede beni tatmin etmişti

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Simon Riley
mantıksız çünkü oyun kapsamı çok az parmakla gösterilecek witcher cs go fortnite ve cyberpunk var mesela cod serisi bf serisi gta 5 ve 4 rdr 2 ve forza horizon gibi oyunlar olsa böyle en çok hit yapmış oyunlar yani alınabilir ama cs go fortnite cyberpunk ve diğer oyunlarıda oynamak isterseniz alın

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Evet mantıklı. Hepsiburada'da kendileri, Etail'den de resmi bir satıcı var oralardan ucuza alabilirsin. Önerim Etail çünkü kodun ömrü daha uzun oluyor. 24,35,75mbps 5G Fiber Wifi kullandım sorun hiç yaşamadım. Şu anda maalesef 2,4GHz VDSL var bağlantı kötü olduğundan ethernet geçtim ethernette sorun olmuyor. Ahım şahım yüksek bir internet gerektirmiyor. Oyun sayısı artıyor bu hafta Capcom geldi Microsoft oyunları da gelecek. Rockstar'ın gelmesi de muhtemel çünkü benzer bir bulut platformu olan Google Stadia kapandı. Rockstar sadece oradaydı ve bir süre xClousd'da bulundu

bladeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alihan
Instagram
alilendro
Steam
alien
Twitter
alilendro
Discord
alien#1954
24mbps internet ile 1 haftalık bir kullanım deneyimim olmuştu arada 1-2 saniye pikselleşme dışında herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ve o zamanlar daha Türkiye'de sunucuları yoktu min 24mbps internetiniz varsa kullanabilirsiniz.

Top Bottom