Eğer oynayacak bir sistem vb aletin yok ise ekran kartsız laptop tan veya bazı tv box larda oyun oynayabilirsin. Oyun bilgisayarı almaktan sa noral bir hafif laptop ile güzelce oyun oynayabilrisin. Ama iyi bir internetinin olduğundan emin ol. Bu şartlar varsa mantıklı.alınır mı
arkadaş için çok oyun oynayan birisi değil.Arada boş vakitlerinde oynamak içinpcniz kötü olduğu için mi alacaksınız yoksa dışarda telefon ile oynamak için mi
Alınmaz öyleyse.arkadaş için çok oyun oynayan birisi değil.Arada boş vakitlerinde oynamak için
o zaman almasın interneti kötüyse hiç bulaşmasın zatenarkadaş için çok oyun oynayan birisi değil.Arada boş vakitlerinde oynamak için
Evet mantıklı. Hepsiburada'da kendileri, Etail'den de resmi bir satıcı var oralardan ucuza alabilirsin. Önerim Etail çünkü kodun ömrü daha uzun oluyor. 24,35,75mbps 5G Fiber Wifi kullandım sorun hiç yaşamadım. Şu anda maalesef 2,4GHz VDSL var bağlantı kötü olduğundan ethernet geçtim ethernette sorun olmuyor. Ahım şahım yüksek bir internet gerektirmiyor. Oyun sayısı artıyor bu hafta Capcom geldi Microsoft oyunları da gelecek. Rockstar'ın gelmesi de muhtemel çünkü benzer bir bulut platformu olan Google Stadia kapandı. Rockstar sadece oradaydı ve bir süre xClousd'da bulundualınır mı
BDO LoL için güzelalınır mı