Evetgameforce nedir ? geforce now mı
Alies dark diye oyun var 600 tl almak istemiyorum ama burada var kasarsa oynarken mantıksız50mbps ile akıcı oyun oynayabileceğinizi söylüyorlar (ben denemedim) o yüzden eğer sisteminiz yeterli değilse oyun oynamak için evet alınabilir. Ama şöyle bir şey var bu masaüstü bilgisayar gibi bi ortam değil yani yalnızca sahip olduğunuz oyunları oynayabildiğinizden dolayı elinizde fazla oyun yoksa 1 yıllık almak mantıksız olacaktır
Eğer hakkını verecek şekilde oynayacaksanız alın. Çünkü paketler çok pahalı. Paraya yazık olur.Merhaba 50 mb internet hızım var 6 aylık 900 TL ve 6 aylık hediye veriyor bugüne özel almak mantıklımı hiç kullanmadım hızı nasıl iyi mi? oyun çeşitliliği alies dark diye oyun var onun için alacağım.
İşte o yüzden almaya tereddütlüyüm Alies dark deste oyunu nasıl farklı yolla oynarım korsan sürümünde oyun takılı kalıyorEğer hakkını verecek şekilde oynayacaksanız alın. Çünkü paketler çok pahalı. Paraya yazık olur.
Başka bulut oyun platformlarına bak. YouTube'da öneriler var.İşte o yüzden almaya tereddütlüyüm Alies dark deste oyunu nasıl farklı yolla oynarım korsan sürümünde oyun takılı kalıyor
Sistemim güzel game passde aradığım yok bulabilsem sorun olmuck daBaşka bulut oyun platformlarına bak. YouTube'da öneriler var.
Dediğim gibi.Sistemim güzel game passde aradığım yok bulabilsem sorun olmuck da