bende720P 60 FPS sıkıntı olmadan oynanabileceğini düşünüyorum. Ama tek oyun için alınmasını tavsiye etmem.
Hocam ben günde 8/9 saat oynuyorum ondanAslında iyi bence oynatabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende
Teşekkürler720P 60 FPS sıkıntı olmadan oynanabileceğini düşünüyorum. Ama tek oyun için alınmasını tavsiye etmem.
eğer 8 9 saat oynuyorsan rahat olması için 720p yapHocam ben günde 8/9 saat oynuyorum ondan
Teşekkürler
Hocam bit hızı mevzusu varmış galiba 1080 p yapıp biti kissam nasıl olur ?eğer 8 9 saat oynuyorsan rahat olması için 720p yap
Sistemim RX 560 i5 3330 12 gb ram 720 p açar diye düşünüyorumHocam bit hızı mevzusu varmış galiba 1080 p yapıp biti kissam nasıl olur ?
bence 8 9 saat oynuyorsan sıkıntısız oynamak için çok az bit kısıp 720p yapHocam bit hızı mevzusu varmış galiba 1080 p yapıp biti kissam nasıl olur ?
Sistemim RX 560 i5 3330 12 gb ram 720 p açar diye düşünüyorum
Merhaba Geforce Now almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum sisteminizde yeterli, internet hızınız da ise sıkıntı olmayacaktır Cevabımı beğendiyeseniz en iyi cevap seçebilirsinizArkadaşlar agalarla Rust oynamak istiyoruz fakat benim bilgisayarım kötü rusta yeticegini düşünmüyorum internet hızım 23D/18U sizce alsam nasıl performans verir 1080 p 60 fps oynamak istiyorum
tamamdırMerhaba Geforce Now almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum sisteminizde yeterli, internet hızınız da ise sıkıntı olmayacaktır Cevabımı beğendiyeseniz en iyi cevap seçebilirsiniz
Ekstra olarak tüm Geforce Now sorularınıza beni etiketleyebilirsiniz![]()
Herkes ekmeğinde.Cevabımı beğendiyeseniz en iyi cevap seçebilirsiniz![]()
Rozetler çıktıktan sonra böyle oldumHerkes ekmeğinde.