Neler Yeni

Yardım Geforce now dan daha iyi servis önerisi

kevkeb81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
safa metin kurnaz
arkadaşlar merhaba uzatmadan konuya gireceğim ben birkaç aydır geforce now kullanıyorum ancak memnun değilim oyunda dalgalanmalar mı desem fps drop mu desem yavaş yüklenme mi desem çökme mi desem artık cidden sinir oldum türkiyede geforce now haricinde önerebileceğiniz bir bulut oyun hizmeti varmı biliyorsanız söylermisiniz çok ihtiyacım var

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Grant
Aylık değilde saatlik bu tarz hizmet veren servis var mı ?

Semih.08

80+
Bilgisayarımdaki islemci bozuldugundan 1 ay Geforce now kullandım güzeldi bence. Forza 5 ve stalker oynadım beni memnun etti hiç yoktan iyidir
Internetim 100/20

arkadaşlar merhaba uzatmadan konuya gireceğim ben birkaç aydır geforce now kullanıyorum ancak memnun değilim oyunda dalgalanmalar mı desem fps drop mu desem yavaş yüklenme mi desem çökme mi desem artık cidden sinir oldum türkiyede geforce now haricinde önerebileceğiniz bir bulut oyun hizmeti varmı biliyorsanız söylermisiniz çok ihtiyacım var
maalesef yok

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
ibrahim ugur
ınternetın kaça kaç bıde fıbermı ?

kevkeb81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
safa metin kurnaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Berkay
PC almadan önce geforce now deneyim etmiştim. 50 Mbps ile çok rahat oynatıyordu bende. Şu an nasıl bilmiyorum ama kişiden kişiye göre deneyim çok değişiyor.

Başka bu tarz bir servis şu an ülkemizde yok. Ancak bildiğim kadarıyla VPN aracılığıyla Xbox cloud gaming servisini kullanabiliyorsun. Ne kadar ping olur vesaire bilgim yok ancak VPN ile kullananlar var.

kevkeb81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
safa metin kurnaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC almadan önce geforce now deneyim etmiştim. 50 Mbps ile çok rahat oynatıyordu bende. Şu an nasıl bilmiyorum ama kişiden kişiye göre deneyim çok değişiyor.

Başka bu tarz bir servis şu an ülkemizde yok. Ancak bildiğim kadarıyla VPN aracılığıyla Xbox cloud gaming servisini kullanabiliyorsun. Ne kadar ping olur vesaire bilgim yok ancak VPN ile kullananlar var.
onu bende duydum better xcloud diye bişey varmış onun ile kullanınca verimli oluyormuş sanırım ama ban sebebi büyük ihtimal o yüzden denemek istemedim

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
ibrahim ugur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka 75 mbps ama Geforce now ne yapsam 20 küsürünü kullanıyor sadece 75 hız varken o kadar az kullanırsa tabi normal ne yapıcam bilemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve fiber yok
eğer ınternet bı artıp bı duşuyosa bundan dolayı olabılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Mehmed Efe
4 yıldır kullanıyorum. 25,35,75,100 şu anda da 200mbps ile kullanıyorum. Oyun performansının internet hızıyla alakası yok. Yukarıda yazanlara güvenip boşa internet yükseltme. İnternet sadece sana yansıtılan akışı etkiliyor. Ama dediğin gibi sistem çok kötü. Bu sene yksden sonra ben de İnşallah şu illetten kurtulacam.

kevkeb81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
safa metin kurnaz
ama abi çok saçma biliyomusunuz bide 3 ayda bi para ödüyorum yani bu kadar kötü olmaması lazım ULTİMATE paketini aldım performance paketinden de rezil çıktı .d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,532
Üyeler
172,380
Son üye
batu1ar
Top Bottom