Neler Yeni

Yardım GEFORCE NOW Düşük Fps Sorunsalı

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,273
İsim
Mert Can Ergün
Deneyimlerim bu yönde ilerliyor , GeForce NOW Türkiye de gelişene kadar daha almam , Hatta XCloud a geçerim.
xcoud betada olmasına rağmen geforce now dan daha iyi çalışıyor

"thorxium"

80+ Bronze
Birkaç haftadır GEFORCENOW kullanıyorum ve RTX destekli oyunlar hariç tüm oyunlarda GTX1060 ekran kartını veriyorlar , Üstelik Maximum 60 FPS yayın hakkımız olmasına rağmen oyunları 60 FPS oynayamıyorum.
JUST CAUSE 3 oyununda 20 FPS e kadar düşüyor , APEX LEGENDS oynuyorum , en düşük ayarlarda FPS drop yiyorum oyunun sesleri falan gidiyor , Türkiye ye gelmesiyle beraber batırılan bir bulut oyun platformudur kendisi. Yurt dışı sunucularında RTX3080 ekran kartı varken bizim sunucularımızda RTX2080 ekran kartı var ve her oyunda kullandırtmıyorlar. Yaptıkları Zam la aldıkları paranın hakkını vermiyorlar.
Bu arada ücretsiz kullanımda sıra bekleyerek girdiğim her oturumda 30 dakika RTX2080 ekran kartı veriyorlar nasıl oluyorsa. Para ile sıra beklemeden girdiğim oturumlarda GTX1060 ekran kartı veriliyor.

Varsa bu sorunun ince bir çözüm yolu konuya bekliyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Al sana Gefroce
Sorun şu bende en düşük ayarlara alsamda 5dkda bir 10a düşüyo
En Ultra ayarlardada aynı ekran kartları bozulmuş sanki hiç bakım yapmıyolar galiba
Ben bu durumu ilettim Gfn ye ama şuan burda sizin verdiğiniz cevaplar bile onların verdiği cevaplardan iyi adama oyun sayactan kasıyo diyorum adamlar interneti kontrol et diyolar abi 70fln inernet evde birsürü kişi var ama ondan oyun sayacı alaksı yok saçma sapan cevaplar veriyolar en son dedim onlar ben diyorum oyun içi siz internetten bahsediyosunuz dedim yeter dedim sonra sustular hiçbirşey yapmıyolar adamlara sorun veriyorum inceliyoruz diyip yapmıyolar bu gönderi çok iyi oldu anlatabilirm daha birsürü instada mesaj var.

Ekler

• WhatsApp Image 2022-01-20 at 14.17.38.jpeg
    WhatsApp Image 2022-01-20 at 14.17.38.jpeg
    130.2 KB · Hit: 70
Top Bottom