bağlantı ayarlarını otomatik yapmaDostlar sıkıntım şu ki internet hızım yetmesine rağmen geforcenow'da oyun görüntüleri sanki 480p miş gibi görünüyor.Bunun bir çözümü var mıdır ? İnternet hızım 70 mbps
İnternetiniz yeterli.uploadımda 8 mbps
ayarlarım bu şekilde neyi değiştirmem gerek acaba ?
Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla kısmını kapatıp öyle deneyin, sanırım sıkıntı çıkarıyordu o seçenek.ayarlarım bu şekilde neyi değiştirmem gerek acaba ?
40 mbs yaz zayıf ağ bağlantısına ayarlayı kapaayarlarım bu şekilde neyi değiştirmem gerek acaba ?
Zayıf ağ bağlantı koşullarına göre ayarla kısmını kapatıp öyle deneyin, sanırım sıkıntı çıkarıyordu o seçenek.
teşekkür ederim hepsini deneyip döneceğim40 mbs yaz zayıf ağ bağlantısına ayarlayı kapa
adı üstünde beta kullanıcısısınız bu durumun normal olduğunu düşünüyorum zaten sizlere de bu tür sorunları yaşayıp geri bildiriminizi almak için kod verdiler umarım ki 15 mart'a kadar bu sorun çözülür eğer çözülmez ise 15 martta sunucular dolduğunda oluşacak görüntüyü tahmin bile edemiyorum.Hocam zaten tr sunucusunda oynuyorum özel erişim kodum var.
tabi tuhaftır ki 24 indirme 6 yükleme hızı ile global sunucularda gecikmesiz görüntüde pikselleşme olmadan bedava hesaptan giriyorum sen bir de tr sunucusunda benimkine nazaran 2 kat hızlı internet bağlantısına sahipsin.. ilginçHocam zaten tr sunucusunda oynuyorum özel erişim kodum var.