Yardım Geforce Now hakkında bilgi istiyorum

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Geforce Now.png

Merhaba,

6 saatlik oturum süresi günlük mü oluyor? Örneğin 6 aylık 520 liralık paket aldığımda nelerden yararlanabilirim? Çok kötü bir pcde bile oyunlar RTX olarak oynanır mı? ( internetim çok iyi )

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alıntıyı görüntüle

Merhaba,

6 saatlik oturum süresi günlük mü oluyor? Örneğin 6 aylık 520 liralık paket aldığımda nelerden yararlanabilirim? Çok kötü bir pcde bile oyunlar RTX olarak oynanır mı? ( internetim çok iyi )
Oyunlar rtx evet. 6 saatlik oturum şöyle:
Mesela bf1 girdin aralıksız 6 saat oynayabilirsin 6 saat sonunda çıkıp tekrar girmen yeterli yani günlük değil. Genelde Hepsiburada'da indirimli kod satılıyor ben de oradan aldım

Oyunlar rtx evet. 6 saatlik oturum şöyle:
Mesela bf1 girdin aralıksız 6 saat oynayabilirsin 6 saat sonunda çıkıp tekrar girmen yeterli yani günlük değil. Genelde Hepsiburada'da indirimli kod satılıyor ben de oradan aldım
Sınırsız oturum ne oluyor? Mesela arkadaşımla beraber kullanabiliyor muyum?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben Şubat ayında aldım. Çok memnun kalmadım. İnternetim 85/7 olmasına rağmen istikrarsız bağlantı diyip durdu. Akşamları premium bile olsan 300 kişilik sıraya atıyor. Özellikle hafta sonları çok kalabalık oluyor. Ben çok F/P olarak görmedim.

Ben sanırım 1.5 2 yıl önce almıştım o zamanlar iyiydi ama şimdiki kullananların yorumlarını okuyunca kötü olduğunu görüyorum. Sanırım alınmaz şu an

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,968
Üyeler
188,858
Son üye
hausekaos
Geri