Geforce now hakkında sorularım var

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,541
1.belli bir süre sınırı var mı ve o süre dolunca ekstra para mı alıyorlar(premium paket için)
2.xbox game passle birlikte kullanmam mümkün mü(yazları 1-2 ay rahat donmasız kasmasız hikayeli oyun oynamak istiyorum)
3.15mb 20ms civarı bir internetim var arttırmam zorunlu mu(720p bana koymaz önemli olan oynamak XD)

1.belli bir süre sınırı var mı ve o süre dolunca ekstra para mı alıyorlar(premium paket için)
2.xbox game passle birlikte kullanmam mümkün mü(yazları 1-2 ay rahat donmasız kasmasız hikayeli oyun oynamak istiyorum)
3.15mb 20ms civarı bir internetim var arttırmam zorunlu mu(720p bana koymaz önemli olan oynamak XD)
bekledikrten sonra 1 saat oynuyorsunuz sonra atıyor premium alısanız beklemeden istediğiniz kadar 20mbps yeterli hayır game pass olmaz onun için xcloud var

bekledikrten sonra 1 saat oynuyorsunuz sonra atıyor premium alısanız beklemeden istediğiniz kadar 20mbps yeterli hayır game pass olmaz sadece epic ve steam destekliyor
hımm o zaman pc almak farz oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bekledikrten sonra 1 saat oynuyorsunuz sonra atıyor premium alısanız beklemeden istediğiniz kadar 20mbps yeterli hayır game pass olmaz onun için xcloud var
keşke kullanılsa game passle çok kral hareket olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,215
Üyeler
188,215
Son üye
yomyael
Geri