Neler Yeni

Geforce now hakkında sorularım var

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1.belli bir süre sınırı var mı ve o süre dolunca ekstra para mı alıyorlar(premium paket için)
2.xbox game passle birlikte kullanmam mümkün mü(yazları 1-2 ay rahat donmasız kasmasız hikayeli oyun oynamak istiyorum)
3.15mb 20ms civarı bir internetim var arttırmam zorunlu mu(720p bana koymaz önemli olan oynamak XD)

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,957
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
1.belli bir süre sınırı var mı ve o süre dolunca ekstra para mı alıyorlar(premium paket için)
2.xbox game passle birlikte kullanmam mümkün mü(yazları 1-2 ay rahat donmasız kasmasız hikayeli oyun oynamak istiyorum)
3.15mb 20ms civarı bir internetim var arttırmam zorunlu mu(720p bana koymaz önemli olan oynamak XD)
bekledikrten sonra 1 saat oynuyorsunuz sonra atıyor premium alısanız beklemeden istediğiniz kadar 20mbps yeterli hayır game pass olmaz onun için xcloud var

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bekledikrten sonra 1 saat oynuyorsunuz sonra atıyor premium alısanız beklemeden istediğiniz kadar 20mbps yeterli hayır game pass olmaz sadece epic ve steam destekliyor
hımm o zaman pc almak farz oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bekledikrten sonra 1 saat oynuyorsunuz sonra atıyor premium alısanız beklemeden istediğiniz kadar 20mbps yeterli hayır game pass olmaz onun için xcloud var
keşke kullanılsa game passle çok kral hareket olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,615
Üyeler
164,031
Son üye
ucakbey
Top Bottom