Geforce Now Hakkında

Schämell

80+
Reaksiyon skoru
198
arkadaşlar Witcher 3 oynamak istiyodum sistemim olmadığından geforce now üzerinden oynayacaktım tr serveri açılmadığı için bende yabancıların oynadığı yerden oynamak istiyorum herşeyi yaptım yeni hesap falan açtım oynaya tıklıyorum ve ve beni bu siteye atıyor yani bana game+ üyeliği almamı söylüyor ve oynayamıyorum bunun bi ayarı yok mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlar Witcher 3 oynamak istiyodum sistemim olmadığından geforce now üzerinden oynayacaktım tr serveri açılmadığı için bende yabancıların oynadığı yerden oynamak istiyorum herşeyi yaptım yeni hesap falan açtım oynaya tıklıyorum ve ve beni bu siteye atıyor yani bana game+ üyeliği almamı söylüyor ve oynayamıyorum bunun bi ayarı yok mu ?
Şimdi oynamak istiyoırum ve şimdi oynamak içinde yabancıların oynadığı yerden oynamak zorundayım bunu nasıl düzeltcem.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi oynamak istiyoırum ve şimdi oynamak içinde yabancıların oynadığı yerden oynamak zorundayım bunu nasıl düzeltcem.

Türk serverı açıldı.

ipden dolayi seni tr serveri yani gameplusa atiyor. ip degisip yabanci servera uyelim acip yapabilirsin sanirim vpnler net hizini fena dusurecek baska cozumler arastir nette

Tr sunucuları kapalı betada, yanlış olmazsam 15 Mart'ta açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,538
Üyeler
187,953
Son üye
Spider-Man
Geri