Geforce Now için internetim yeterli olur mu?

Rheasty

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Vereceğim internet değerleri Geforce Now için yeterli olur mu acaba? Bunu merak ediyorum. Değerler şu şekilde: Download 22 , Upload 2.5.

Dostum eğer kablo bağlı ise bilgisayara yeterli olur ama wifi ise kasma yasanabilir GeForce u indirip deneyebilirsin bence.

Dostum eğer kablo bağlı ise bilgisayara yeterli olur ama wifi ise kasma yasanabilir GeForce u indirip deneyebilirsin bence.
Teşekkür ederim dostum önce bir fikir edinmek istedim.Cevabın için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim dostum önce bir fikir edinmek istedim.Cevabın için teşekkür ederim.

Önemli değil şahsen 1 saatlik deneme sürümünde denedigim kadarıyla gayet stabil bir platform ve 4g de telefonda kasmadan oynamayı basardim.

İnternet değerleriniz neredeyse benimkiyle aynı fakat ben oyunu 144p ayarlarında oynuyorum gibi görüntü kalitesi çok kötü oluyor.

Bi dene derim ama ben 35 mgbs download da denediğimde yine ortalama verim aldım çok tatmin etmedi.Görüntü kalitesinden ziyade gecikme problemi yaşayabilirsin

Yeterli olacaktır. Stabil bir download ile sorun olmadanoynarsınız.

Son düzenleme:
İnternetin yeterli olur çünkü benim internetim daha kötü ama rahat kullanıyorum.

Ben 16Mbps ile 1280x720 de 20-40 FPS arasında oynuyordum. ama oyundan oyuna aldığın FPS değişir. Pek gecikme yaşamadım.
En ideal 50Mbps dir.

Geri