Yardım 7800x3d için elimdeki kule tipi yeterli mi?

Arkadaşlar Merhaba,

Daha önceki konuda belirttiğim upgrade i yapıyorum. 7800x3d işlemci kullanacağım ve elimde DeepCool AK400 Dijital kule tipi mevcut. 5600 işlemcide kullanıyordum memnundum ama 7800x3d bir tık fazla ısınıyormuş. Bunu kullansam yeterli olur mu? Sıvı soğutmaya şu an giremeyebilirim.

Görüşlerinizi bekliyorum.
Ben nzxt t120 rgb kullanıyorum undervoltsuz stres testinde max 83 gördü undervoltla 79 arası rahat soğutuluyo işlemcim r7 7800x3d

Ben nzxt t120 rgb kullanıyorum undervoltsuz stres testinde max 83 gördü undervoltla 79 arası rahat soğutuluyo işlemcim r7 7800x3d
Performans kaybi yasiyor musun? Bende uv suz 78 79 stress testte

sizde bir sorun var muhtamalen ya da beklentiniz çok yüksek 620 gayet yeterli dediğiniz işlemciler için
Dostum bizzat ben kullanıyorum detaylı testleri paylaştığım konular oldu. Thermal throttle yaşanıyor yetmiyor bizzat kullanan biri olarak söylüyorsam doğrudur herhalde :D Hatta undervolt ve overclock dahil detaylı şekilde optimize ettim bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yeterli değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İdare eder ama rekor olmaz.

AK620 ile OC yapıp kullanan vardı c23 de benden 500 puan fln daha fazla almıştı, tabi UV de var. Bir de digital olanın performansı daha düşük, yüzde olarak kesin hatırlamıyorum ama en kötü ihtimalle %20, en iyi ihtimalle %10 olması lazım. Bir de RGB fan ise yine etkiler.
O kişi benim dostum thermal throttle yaşadığımı söylüyorum zaten :D

Dostum bizzat ben kullanıyorum detaylı testleri paylaştığım konular oldu. Thermal throttle yaşanıyor yetmiyor bizzat kullanan biri olarak söylüyorsam doğrudur herhalde :D Hatta undervolt ve overclock dahil detaylı şekilde optimize ettim bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki yeterli değil.

işte o yüzden diyorum sende bir sorun var diye, yt den testlere bakabilirsiniz. bende aynı soğutucuyu kullanıyorum arkadaşımda kullanıyor,

Öyle miydin çok eski konu hatırlamıyorum kimin kim olduğunu 😂 gördüğün max temp max 85 fln değil miydi? Limit dediğin 95e vuruyor muydun? O zaman hayal kırıklığına uğradım👀

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
işte o yüzden diyorum sende bir sorun var diye, yt den testlere bakabilirsiniz. bende aynı soğutucuyu kullanıyorum arkadaşımda kullanıyor,
evet ama ben işlemciyi 65w modda kullanmıyorum. 65 w modda 60-65 dereceyi geçmiyor zaten :')

Alıntıyı görüntüle
Herhangi bir undervolt işlemi yapmadan cpu-z ile stress cpu yaptığımda tablo bu şekilde arkadaşlar. 78-79 oluyor.

hocam bu 6 borulu ve 2 fanlı kule tipleri arasında kalitesi ve fiyatıyla rakipsiz. bunu al geç bence buz gibi soğutur.

bu da 7 borulu ve 2 rgb fanlı, beyaz. bütçeniz varsa bunu alın. önceki attığım da çok iyi. gaminggen de kendiniz de diğer seçeneklere bakabilirsiniz bunlar yetmezse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,801
Üyeler
192,509
Son üye
vurall
Geri