Neler Yeni

Geforce Now indirim kodu sizlerede geldi mi?

swartyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Merhabalar, dün mail kutuma şöyle bir şey geldi bu konuyu sadece meraktan açtım bu arada, bu gelen kod öncelikli erişime sahip olan kişilerime geliyor yoksa herkezemi? Merak ettiğim konu bu. Gameplus Premium Alcak olan arkadaşlar benle konuşma başlatarak iletişime geçsinler hediye etmek istiyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Merhabalar, dün mail kutuma şöyle bir şey geldi bu konuyu sadece meraktan açtım bu arada, bu gelen kod öncelikli erişime sahip olan kişilerime geliyor yoksa herkezemi? Merak ettiğim konu bu. Gameplus Premium Alcak olan arkadaşlar benle konuşma başlatarak iletişime geçsinler hediye etmek istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Screenshot_1.png

banada geldi,bir şey deniyorlar yine.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Bana da geldi, Evet, Far Cry oynamak için ''üyeliği açsam mı acaba?'' diye düşünmedim değil.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
hızınız kötüyse çekilmiyor hocam,siz bilirsiniz yinede.
50 Megabitlik internetim var. Geforce Now için fazlasıyla yeterli, @Jarvis-M sayesinde 1 Hafta boyunca ücretsiz erişimim de oldu zaten Geforce NOW'a, Ondan dolayı nasıl bir performans alacağımı biliyorum.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
bence hiç kimse satın almazsa fiyatları düşürürler :)

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
50 Megabitlik internetim var. Geforce Now için fazlasıyla yeterli, @Jarvis-M sayesinde 1 Hafta boyunca ücretsiz erişimim de oldu zaten Geforce NOW'u, Ondan dolayı nasıl bir performans alacağımı biliyorum.
Anladım hocam,50 TL'ye daha uygun olmuş,75 tl fazla idi,denenebilir,benim 16 mbs internetim olduğu için o toplara girmiyorum .d

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
50 Megabitlik internetim var. Geforce Now için fazlasıyla yeterli, @Jarvis-M sayesinde 1 Hafta boyunca ücretsiz erişimim de oldu zaten Geforce NOW'a, Ondan dolayı nasıl bir performans alacağımı biliyorum.
işine yaradıysa ne güzel

Top Bottom