önerdiğiniz bir ücretsiz vpn varmı ben üyelik açmıştım sorun olur mu yoksa farklı bir üyelik daha mı açmam gerekliGeForce Now zaten bir önceki yıl betadan çıkmış bir şey ancak gördüğüm kadarıyla Türkiye'de artık Nvidia tarafından sağlanan kısma abonelik veya üyelik yapılmıyor. Game+ tarafından sağlanan kısmı ise kapalı betada. Nvidia tarafından sağlanan 1 yıldır olduğu gibi hâlâ erişilebilir. Sadece bir VPN ile Nvidia'nın GeForce NOW sitesine girip oradan "Free" üyeliği seçmeniz lazım.
yani kod tek seferlik ama hesabı diyorsan sorun yok benim için neden olmasınbenimle de paylaşma şansın varmı
Sorun olmaz. Hatta şu anda aktif bir üyelik varsa direkt olarak GeForce NOW açılırken oradan "Nvidia"yı seçip kullanabilirsiniz. Tarayıcı için Windscribe öneriyorum. VPN açıkken GeForce NOW'a girmeye gerek yok. Sadece sitesinden bedava üyeliğe katılınması gerek.önerdiğiniz bir ücretsiz vpn varmı ben üyelik açmıştım sorun olur mu yoksa farklı bir üyelik daha mı açmam gerekli
Sorun olmaz. Hatta şu anda aktif bir üyelik varsa direkt olarak GeForce NOW açılırken oradan "Nvidia"yı seçip kullanabilirsiniz. Tarayıcı için Windscribe öneriyorum. VPN açıkken GeForce NOW'a girmeye gerek yok. Sadece sitesinden bedava üyeliğe katılınması gerek.
verirsen sevinirim sedece cyberpunk 2077 denicemyani kod tek seferlik ama hesabı diyorsan sorun yok benim için neden olmasın
Bu martta çıkacak olan.buradan mı kayıt olucam tr'den mi yani başka bir yer ise link atabilir misiniz rica etsemBulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr