Neler Yeni

Geforce now kod nerden alabilirim

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba geforce now da oyun oynamak için kodu nereden alabilirim türkiye de 15 martta açılıcakmış galiba vpn ile bağlanma gibi bir şey varmı

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
GeForce Now zaten bir önceki yıl betadan çıkmış bir şey ancak gördüğüm kadarıyla Türkiye'de artık Nvidia tarafından sağlanan kısma abonelik veya üyelik yapılmıyor. Game+ tarafından sağlanan kısmı ise kapalı betada. Nvidia tarafından sağlanan 1 yıldır olduğu gibi hâlâ erişilebilir. Sadece bir VPN ile Nvidia'nın GeForce NOW sitesine girip oradan "Free" üyeliği seçmeniz lazım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
GeForce Now zaten bir önceki yıl betadan çıkmış bir şey ancak gördüğüm kadarıyla Türkiye'de artık Nvidia tarafından sağlanan kısma abonelik veya üyelik yapılmıyor. Game+ tarafından sağlanan kısmı ise kapalı betada. Nvidia tarafından sağlanan 1 yıldır olduğu gibi hâlâ erişilebilir. Sadece bir VPN ile Nvidia'nın GeForce NOW sitesine girip oradan "Free" üyeliği seçmeniz lazım.
önerdiğiniz bir ücretsiz vpn varmı ben üyelik açmıştım sorun olur mu yoksa farklı bir üyelik daha mı açmam gerekli

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
ahaha bana nvidia dün kapalı beta keyi göndermiş mail ile ben o şekilde elde ettim

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
önerdiğiniz bir ücretsiz vpn varmı ben üyelik açmıştım sorun olur mu yoksa farklı bir üyelik daha mı açmam gerekli
Sorun olmaz. Hatta şu anda aktif bir üyelik varsa direkt olarak GeForce NOW açılırken oradan "Nvidia"yı seçip kullanabilirsiniz. Tarayıcı için Windscribe öneriyorum. VPN açıkken GeForce NOW'a girmeye gerek yok. Sadece sitesinden bedava üyeliğe katılınması gerek.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Sorun olmaz. Hatta şu anda aktif bir üyelik varsa direkt olarak GeForce NOW açılırken oradan "Nvidia"yı seçip kullanabilirsiniz. Tarayıcı için Windscribe öneriyorum. VPN açıkken GeForce NOW'a girmeye gerek yok. Sadece sitesinden bedava üyeliğe katılınması gerek.
buradan mı kayıt olucam tr'den mi yani başka bir yer ise link atabilir misiniz rica etsem
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani kod tek seferlik ama hesabı diyorsan sorun yok benim için neden olmasın
verirsen sevinirim sedece cyberpunk 2077 denicem

Son düzenleme:

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
buradan mı kayıt olucam tr'den mi yani başka bir yer ise link atabilir misiniz rica etsem
Bu martta çıkacak olan.
Bu sayfada Türkiye'de Game+'a yönlendiriyor yani Türkiye'de artık Nvidia'nınkine üye olmak imkansız. Ancak bu siteye bir VPN ile girerseniz bambaşka bir sayfa çıkacak ve oradan üye olup şu anda oynayabilirsiniz. 1 Mart'ta çıkacak olan sürümü TR sunucularında çalışacak yani onda daha az ping olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
hesap satın almak istersen satan bir kaç kişi var ama fiyatları çok yüksek önermem

Top Bottom