Neler Yeni

geforce now kötü görüntü kalitesi

sadboi17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim arasoğlu
Gençler merhaba, GeForce Now ile alakalı bir sıkıntım var cevaplarsanız sevinirim.
Assassin's Creed oyunları, Witcher 3, Watch Dogs 1-2 Legion gibi oyunları oynarken görüntü çok çamurlu oluyor, manzaraların tadını çıkaramıyorum sanki 1080p gibi değil de 760p görüntü alıyormuş gibi hissediyorum kör oluyorum bakarken, detaylar insan gözünün seçemeyeceği kadar bozuk oluyor özellikle çalılık alanlara girince, herkeste mi böyle diye düşünüp YouTube'dan videolar izledim ama benden çok daha iyi görüntü kalitesi alıyorlar örnek olarak bu videoyu bırakıyorum (https://www.youtube.com/watch?v=Iu8O0Cvks_Q...) internetim 50 Mbps net Speedtest'i yapınca 48 çıkıyor, bunu 100e yükselteceğim yakında stabil 50 Mbps alabileyim diye bu sorunumu çözer mi yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu videodaki gibi görüntü kalitesi alabilmek için? Her türlü ayarı yaptım ama yine de iyi bir görüntü alamadım, teşekkürler.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Gençler merhaba, GeForce Now ile alakalı bir sıkıntım var cevaplarsanız sevinirim.
Assassin's Creed oyunları, Witcher 3, Watch Dogs 1-2 Legion gibi oyunları oynarken görüntü çok çamurlu oluyor, manzaraların tadını çıkaramıyorum sanki 1080p gibi değil de 760p görüntü alıyormuş gibi hissediyorum kör oluyorum bakarken, detaylar insan gözünün seçemeyeceği kadar bozuk oluyor özellikle çalılık alanlara girince, herkeste mi böyle diye düşünüp YouTube'dan videolar izledim ama benden çok daha iyi görüntü kalitesi alıyorlar örnek olarak bu videoyu bırakıyorum (https://www.youtube.com/watch?v=Iu8O0Cvks_Q...) internetim 50 Mbps net Speedtest'i yapınca 48 çıkıyor, bunu 100e yükselteceğim yakında stabil 50 Mbps alabileyim diye bu sorunumu çözer mi yoksa başka bir şey yapmam gerekiyor mu videodaki gibi görüntü kalitesi alabilmek için? Her türlü ayarı yaptım ama yine de iyi bir görüntü alamadım, teşekkürler.
bendede oluyordu internete bağlı ve ayarlara da bağlı ayarların fotosunu ve internetinin speed test de fotosunu atarmısın?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bendede oluyor. Çok pikselleşme oluyor. Sebebini bende bilmiyorum.

sadboi17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim arasoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bendede oluyordu internete bağlı ve ayarlara da bağlı ayarların fotosunu ve internetinin speed test de fotosunu atarmısın?
1613976365924.png
ilk yazdığından bir şey anlamadım dostum.

sadboi17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim arasoğlu
geforce now ayarlarının fotosunu atabilirmisin?
1613980933015.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

allah aşkına şuna bakın, herşeyi fullemişken böyle bir görüntü vermemeli ya.

1613980933015.png

allah aşkına şuna bakın, herşeyi fullemişken böyle bir görüntü vermemeli ya, bi de bu kuş görüntüsü,oyunda dağlarda gezerken resmen kör oluyorum pikselleşmeden.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Alıntıyı görüntüle

allah aşkına şuna bakın, herşeyi fullemişken böyle bir görüntü vermemeli ya.
hocam şimdi bak 30 fps yap ilk önce max bit i 30 yap veya direk veri tasaruffu yap bende 100 mbs vardı onda bile lag yapıyordu ayarları full leyince.

hocam şimdi bak 30 fps yap ilk önce max bit i 30 yap veya direk veri tasaruffu yap bende 100 mbs vardı onda bile lag yapıyordu ayarları full leyince.
veri tasaruffu yapınca aşırı düzeliyor.

sadboi17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ibrahim arasoğlu

veri tasaruffu yapınca aşırı düzeliyor.
benim sorunum lag değil ki, biti 30 yapıp veri tasarrufu yaparsam daha da kötüleşiyor görüntü.

swartyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efe
Niye herkeste böyle bir sorun var ben EU'da oynuyorum Cyberpunk'ı 1080p 60fps oynattırıyoe fakat Geforce now'da 1366x768 oyunda 1080p'ye aloyorum nadiren görüntü gidiyor o kadar isteyen olursa ayarlarımı atabilirim
25Mbps dowlonoad
6Mbps upload (Upload biraz daha az olabilir)
Paketim var

Top Bottom