Geforce now nasıldır?

ZeRRoN

80+
Reaksiyon skoru
20
Merhaba bundan bir süre önce geforce now Avrupa üyeliğim vardı Türkiye serverleri açılmadan önce kullanıyordum sonra hesabı sildim şimdi nasıl oldu geforce now ne durumda hala alınır mı onerirmisiniz ?

Youtube üzerinde bununla ilgili test videoları mevcut. Oradan izleyip beğenirsen alabilirsin fakat ben gecikme süresi biraz fazla diye biliyorum. İnternetin kötüyse de görüntü pikselleşecektir.

Youtube üzerinde bununla ilgili test videoları mevcut. Oradan izleyip beğenirsen alabilirsin fakat ben gecikme süresi biraz fazla diye biliyorum. İnternetin kötüyse de görüntü pikselleşecektir.
100 mbps internetim var benim ama.bakalim nolcak

neden bize soruyorsun anlamadım free olarak deneme fırsatı da elinde varken foruma sormak aşırı saçma .
ne kadar iyi internetin olursa olsun (150mbps üstü hariç) tam performans alamazsın delay hissedersin .
internet sitelerinden (gamesatış1ay itemsatış1yıllık) heasp satışları mevcut 100 200tl arasında bulabilirsin tavsiyem tr geçme boş para.

neden bize soruyorsun anlamadım free olarak deneme fırsatı da elinde varken foruma sormak aşırı saçma .
ne kadar iyi internetin olursa olsun (150mbps üstü hariç) tam performans alamazsın delay hissedersin .
internet sitelerinden (gamesatış1ay itemsatış1yıllık) heasp satışları mevcut 100 200tl arasında bulabilirsin tavsiyem tr geçme boş para.
Daha önce kullandım zaten o kadar yoğunluk yoktu free hesapta bile sıra beklemeden giriş yapabiliyordum ama trde durumlar kötü diyorlar onun için bilgi almak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,835
Üyeler
189,165
Son üye
Essekavcisi
Geri