Neler Yeni

Geforce now nere yarıyor nasıl çalışıyor

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
dün yt de takılırken abdullah abinin videosu denk geldi bende merak ettim kendi sistemim berbat ama girip bedava oyun oynayabiliyormuyuum nasıl çalışıyor

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,162
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
dün yt de takılırken abdullah abinin videosu denk geldi bende merak ettim kendi sistemim berbat ama girip bedava oyun oynayabiliyormuyuum nasıl çalışıyor
gidip beleş versiyonuna kayıt olursan bekliyorsun 30dk 1 saat ultrada oynuyorsun

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bulut sunucusunda oyun açılıyor ve sen de video izler gibi görüntü karşına geliyor ve oyunu kontrol edebiliyorsun yani mobil cihazda bile oyun oynayabiliyorsun bunun için iyi bir internet lazım bu kadar mobil cihazdan dahi oynayabilirsin.

BeKo'O

80+ Silver
İnternetin iyi ise parasını vererek çoğu oyunu internet aracılığı ile sisteme bakılmaksızın oynayabiliyorsun . Aylık 50 tl sanırsam birazcık tuzlu fiyat, ücretsisizi ise çok kısıtlı çok kötü. Önerir miyim? Önermem ama gerçekten hiç sistem paranız yoksa ve bi süreliğine oyun oynamak istiyorsanız alınabilir ama bence bu fiyatta biraz boş iş yani şahsi fikrim

Akiran

80+ Silver
NVIDIA'nın hazırladığı bilgisayarlara uzaktan bağlanarak oyun oynuyorsun. 720P 60 FPS için minimum 15 MBPS, 1080P 60FPS için minimum 25 MBPS internet hızı gerekiyor. Ücretsiz olarak kayıt olduğun takdirde sıra bekliyor ve oyunu her seferinde bir saat olmak üzere oynuyorsun.

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Steam kütüphanende oynamak istediğin oyun yer alıyorsa, aynı anda o oyun geforce now da bulunuyorsa ve internet hızın da yeterliyse oynamak istediğin oyunu oynayabiliyorsun. Ücretsiz kullanmak istersen 20-30dk bekleyip 1 saat oynuyorsun. Premium alırsan (75TL 1Ay) Genelde sıra beklemeden ve 1 saat sınırı olmadan oynuyorsun.

bıraktım

80+ Bronze
benim net 50 mbit pc ye direksiyon bağlayıp ultrada ets2 oynar mıyım takılmadan offline mod

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25 megabit download 7 megabit upload çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni bilgisayar almıştık o bozuldu bende eskide kaldım çok sıkıldım sonra bunu öğrendim ama nasıl kayıt falan olucam

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
İnteraktif film gibi düşün oyun başka yerde çalışıyor ama sen kontrol edip oynuyorsun

25 megabit download 7 megabit upload çıktı

Yeni bilgisayar almıştık o bozuldu bende eskide kaldım çok sıkıldım sonra bunu öğrendim ama nasıl kayıt falan olucam
Low da oynarsın.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
nasıl nerden kayıt flalan olup indireceğim

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
benim net 50 mbit pc ye direksiyon bağlayıp ultrada ets2 oynar mıyım takılmadan offline mod
Direksiyonun çalışacağını sanmıyorum. Ayrıca GeForce Now'da ETS 2 var mı ki?

nasıl nerden kayıt flalan olup indireceğim

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
ben bevada olanı denemek istiyorum telefonu girince paramı çekecek ?

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Top Bottom