120'den 100'e düşmüş. 2-3 haftadır indirim görmüyordum. Maalesef sadece 1 aylıkta indirim var ben hâlâ 3aylık bekliyorum.
@Halsiz
ps://www.hepsiburada.com/geforce-now-powered-by-game-1-aylik-p-HBCV00002WV5PS?magaza=LIFECELL+DIJITAL+SERV%c4%b0SLER+VE+%c3%87%c3%96Z%c3%9cMLER&url_src=and-product-detail
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun açısından farklı. Ben bf1, bf5, fs17, crysis remastered trilogy, Dead cells, Witcher, ets2, Crew2... için alıyorum. Mesela fs22 var game Pass'te fakat xcloud ile sadece gamepadBu paralar verilmez ya cidden çok pahalı. 6 ay 480 TL istiyor :d 550 TL'ye 2 yıllık gamepass aldım ben şaka gibi.
Ping problemi sadece internet kaynaklı bende sıkıntı olmuyor. Sıra Bekleme konusunu ben açtımbiri yazmıştı konuda premium üyelik var sira bekliyoruz diye ve ping problemleri olduğunu![]()
Bende de yok ben de fiberim. Son 1 aydır bazen sıra bekliyorum ama Basic pakete kıyasla daha az ve hızlı bitiyor. Mesela bugün 10 saat oynadım sadece az önce telefondan save'im nasıl diye girdim 30 kişi sıra var yazdı ama direk atladıPing falan olmuyor fiber kullanıyorum.
Aslında sıra bekleme yok. 1 aydır bakım var vs diyorlar. Mesela bugün nfs heat ve bf5 giriyim dedim origin bakımdaydı. Önceki mesajda anlattım birkaç şeykanka bir şey soracağım şimdi bunu aldım ben sıra bekleme konusunda durumlar tam olarak nedir premium alan biri bile çok bekliyormu
anladım taşındığım için 140 dowloand 20 uploadlık internetimi de geride bıraktım taşındığım alt yapı rezalet 25-30 arası dowloand 2-3 upload alıyorum oynanmaz sanırımBende de yok ben de fiberim. Son 1 aydır bazen sıra bekliyorum ama Basic pakete kıyasla daha az ve hızlı bitiyor. Mesela bugün 10 saat oynadım sadece az önce telefondan save'im nasıl diye girdim 30 kişi sıra var yazdı ama direk atladı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında sıra bekleme yok. 1 aydır bakım var vs diyorlar. Mesela bugün nfs heat ve bf5 giriyim dedim origin bakımdaydı. Önceki mesajda anlattım birkaç şey
öylemi ne bileyim nick aklıma gelmediPing problemi sadece internet kaynaklı bende sıkıntı olmuyor. Sıra Bekleme konusunu ben açtım