❌İndirim Bitti! GeForce NOW Premium 100TL

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
8,104
Son düzenleme:
120'den 100'e düşmüş. 2-3 haftadır indirim görmüyordum. Maalesef sadece 1 aylıkta indirim var ben hâlâ 3aylık bekliyorum.
@Halsiz

ps://www.hepsiburada.com/geforce-now-powered-by-game-1-aylik-p-HBCV00002WV5PS?magaza=LIFECELL+DIJITAL+SERV%c4%b0SLER+VE+%c3%87%c3%96Z%c3%9cMLER&url_src=and-product-detail
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kampanya ile güzel fiyat
Kampanya Eylülde bitmiş pardon

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu paralar verilmez ya cidden çok pahalı. 6 ay 480 tl istiyor :d 550 TL'ye 2 yıllık gamepass aldım ben şaka gibi.

Yurt dışı daha iyi ve daha iyi çalışıyor rtx3080 de var olmadı shadow cloud gaming var

• Beğen
Bu paralar verilmez ya cidden çok pahalı. 6 ay 480 TL istiyor :d 550 TL'ye 2 yıllık gamepass aldım ben şaka gibi.
Oyun açısından farklı. Ben bf1, bf5, fs17, crysis remastered trilogy, Dead cells, Witcher, ets2, Crew2... için alıyorum. Mesela fs22 var game Pass'te fakat xcloud ile sadece gamepad

biri yazmıştı konuda premium üyelik var sira bekliyoruz diye ve ping problemleri olduğunu :kekw:

• Beğen
biri yazmıştı konuda premium üyelik var sira bekliyoruz diye ve ping problemleri olduğunu :kekw:
Ping problemi sadece internet kaynaklı bende sıkıntı olmuyor. Sıra Bekleme konusunu ben açtım

Ping falan olmuyor fiber kullanıyorum.

• Beğen
kanka bir şey soracağım şimdi bunu aldım ben sıra bekleme konusunda durumlar tam olarak nedir premium alan biri bile çok bekliyormu

• Beğen
Ping falan olmuyor fiber kullanıyorum.
Bende de yok ben de fiberim. Son 1 aydır bazen sıra bekliyorum ama Basic pakete kıyasla daha az ve hızlı bitiyor. Mesela bugün 10 saat oynadım sadece az önce telefondan save'im nasıl diye girdim 30 kişi sıra var yazdı ama direk atladı

kanka bir şey soracağım şimdi bunu aldım ben sıra bekleme konusunda durumlar tam olarak nedir premium alan biri bile çok bekliyormu
Aslında sıra bekleme yok. 1 aydır bakım var vs diyorlar. Mesela bugün nfs heat ve bf5 giriyim dedim origin bakımdaydı. Önceki mesajda anlattım birkaç şey

Bende de yok ben de fiberim. Son 1 aydır bazen sıra bekliyorum ama Basic pakete kıyasla daha az ve hızlı bitiyor. Mesela bugün 10 saat oynadım sadece az önce telefondan save'im nasıl diye girdim 30 kişi sıra var yazdı ama direk atladı

Aslında sıra bekleme yok. 1 aydır bakım var vs diyorlar. Mesela bugün nfs heat ve bf5 giriyim dedim origin bakımdaydı. Önceki mesajda anlattım birkaç şey
anladım taşındığım için 140 dowloand 20 uploadlık internetimi de geride bıraktım taşındığım alt yapı rezalet 25-30 arası dowloand 2-3 upload alıyorum oynanmaz sanırım

• Beğen
Mesela aldığın download değil internetin stabil değilse oynayamazsın.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,154
Üyeler
174,828
Son üye
killerlord
Geri