Neler Yeni

Geforce Now Rezilliği

YazılımKafa

80+ Silver
Geçen senenin sonlarında 1 yıllık almıştım. Aylardır kullanmıyordum. Bugün kardeşim girer diye ona bakayım ne durumda dedim. 1 oyuna 5 10 beklediğim halde girmiyor. Forza denedim hiç açmadı hata verdi. Diğer oyunları denedim bekle bekle bir türlü açılmadı. Bunlara gerçekten harddisk koymuşlar böyle rezillik olamaz. Bir oyuna 5 dk da giremiyor şaka gibi. Ben zaten para vermem. Sizde sakın vermeyin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Volkan
Geçen senenin sonlarında 1 yıllık almıştım. Aylardır kullanmıyordum. Bugün kardeşim girer diye ona bakayım ne durumda dedim. 1 oyuna 5 10 beklediğim halde girmiyor. Forza denedim hiç açmadı hata verdi. Diğer oyunları denedim bekle bekle bir türlü açılmadı. Bunlara gerçekten harddisk koymuşlar böyle rezillik olamaz. Bir oyuna 5 dk da giremiyor şaka gibi. Ben zaten para vermem. Sizde sakın vermeyin
Türkiyeye hiç bir firma yatırım yapmıyor yada hiç umursamıyorlar

YazılımKafa

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
Hüseyin
Yurt dışı giriyorum benim laptopun yetmediği oyunlar için. Ücretsiz olmasına rağmen en fazla 5 kişi oluyor önümde ve 2 dk gibi bir sürede oyuna erişiyorum. Ücretsiz paket.

YazılımKafa

80+ Silver
Yurt dışı giriyorum benim laptopun yetmediği oyunlar için. Ücretsiz olmasına rağmen en fazla 5 kişi oluyor önümde ve 2 dk gibi bir sürede oyuna erişiyorum. Ücretsiz paket.
Ben geçen sene indirimde 1 yıllık almıştım. Zaten bu saatten sonra yeni paket almam. Kardeşim pc alana kadar 2 3 ay idare etsin diye girdim. Xbox ıda var. Aslında xboxı satıp 9 10k lık pc alabilirim ama biraz para ekleyip 20k ya 4060 lı almak istiyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Yurt dışı kullan hocam ücretsiz oturumda çok fazla beklemiyorsun sana 29 dakika veriyor xbox da sorun var galiba yurt dışında bile girilmiyor

YazılımKafa

80+ Silver

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,271
İsim
Berk
Valla şu sistem ilk çıktığında cyberpunk oynamıştım pc tam ayarlarda kasıyordu ne muazzam bir olaydı 16mbit ile sorunsuz 1 saatşik oturumlar ile oynuyorduk. Önünü mü kestiler bu teknolojinin aslında harika bir olay.. hele ileride bu steam e de gelecek. Oyunu satın al butonu şimsi oynaya dönüşecek... yıllar önce muzzam çalışan sistemi şimdi hem pahalı hem sorunlu hala neden sokuyorlar alt yapı henüz hazır değil herhalde..

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Ücretsiz versiyonunu deeenmiştim 30 dakikalık. Oyun kaç kre çöktü giremeden 30dk sürdü.

YazılımKafa

80+ Silver
Valla şu sistem ilk çıktığında cyberpunk oynamıştım pc tam ayarlarda kasıyordu ne muazzam bir olaydı 16mbit ile sorunsuz 1 saatşik oturumlar ile oynuyorduk. Önünü mü kestiler bu teknolojinin aslında harika bir olay.. hele ileride bu steam e de gelecek. Oyunu satın al butonu şimsi oynaya dönüşecek... yıllar önce muzzam çalışan sistemi şimdi hem pahalı hem sorunlu hala neden sokuyorlar alt yapı henüz hazır değil herhalde..
Tr de bozdular. Yurtdışı hala iyi gidiyor. Yurtdışı hesabı açtım. Oyuna 5 10 saniyede giriyor. Tr hesabı 5 dk da giremiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz versiyonunu deeenmiştim 30 dakikalık. Oyun kaç kre çöktü giremeden 30dk sürdü.
Tr de şuan rezil durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,017
Üyeler
161,377
Son üye
iceberg987
Top Bottom