Neler Yeni

Geforce Now Rezilliği ?

kırmızışarapp

80+ Silver
Arkadaşlar pc kötü olduğu için Geforce Now aldım. Önceden de kullanıyordum zaten. Aylarca kullanmıştım 1 ay ara verdim. Önceden çok sorun yaşamadım. Şimdi yeniden aldım. FPS droplar mı dersiniz seste takılmalar mı dersiniz. Yoksa ''SÖZDE'' RTX açabiliyorum ama ne RTX ne DLSS kullanabiliyorum mu dersiniz. Ne diyeceğimi şaşırdım. 1000/1000 internetim olduğunu yazsam müşteri hizmetlerine ne diyecekler merak ediyorum. Birde şöyle bir şey var. Farklı oyunlarda farklı performans alıyorum. Mesela Fortniteda pürüzsüz olan ekran Witcher 3'te kare kare oluyor bulanıklıktan bir şey göremiyorum ve oynayamıyorum. Avrupa serverleriyle devam edecekti nvidia böyle bir işi turkcell gibi bir firmaya bırakmakla kötü yaptılar. Avrupa serverinde daha iyi performans veriyordu...

1648295185496.png
1648295205200.png

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,176
İsim
Mert Can Ergün
ets2 de bile 1,2 saniye drop girerken bir iki oyunda sorun yaşamadım cansungur diye birisi var o çok övüyor geforce now u kendisinin interneti iyi olduğu için sıkıntı yaşamıyor ama bizim gibi insanlar sıkıntı yaşıyor sunucular desen sabit değil ayarlaman gerekiyor xcloud bundan daha iyi beta da olmasına rağmen üstelik 50tl ye 100 lerce oyun oynuyorsun

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,536
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
ets2 de bile 1,2 saniye drop girerken bir iki oyunda sorun yaşamadım cansungur diye birisi var o çok övüyor geforce now u kendisinin interneti iyi olduğu için sıkıntı yaşamıyor ama bizim gibi insanlar sıkıntı yaşıyor sunucular desen sabit değil ayarlaman gerekiyor xcloud bundan daha iyi beta da olmasına rağmen üstelik 50tl ye 100 lerce oyun oynuyorsun
Adamın 1000'e 1000 interneti var. sorun yaşaması anormal. CS'ninde 1000'e 1000 olması lazım. sorun serverlarda.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,176
İsim
Mert Can Ergün

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
gforce now alınmaz zaten ben de çok sorun yaşadım. gerekirse kredi çekin pc alın ama gforce now almayın
-türkiyedeki server işlemci(cpu) gücü az veriyor çok yetersiz droplara neden oluyor ekran kartı güçlü olsada.
-biri bir video bile açsa görüntü oynuyor yüksek internet lazım
-oyun sayısı az istediğim çoğu oyun yok
-güncelleme alan her oyuna girip çıktığınızda sürekli güncelleme atması
-nvidia avrupa serverı 1000mbps download hız verirken türkiye serverı 50mbps hız veriyor. güncellemeler yavaş yükleniyor
mecburiyetten bende 3 aylık indirimle aldım aylık 49tl geldi sevmedim pek

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
Hocam xcloud ne oluyor tam olarak pc de oynanıyormu ?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,176
İsim
Mert Can Ergün
gforce now alınmaz zaten ben de çok sorun yaşadım. gerekirse kredi çekin pc alın ama gforce now almayın
-türkiyedeki server işlemci gücü az veriyor çok yetersiz droplara neden oluyor ekran kartı güçlü olsada.
-biri bir video bile açsa görüntü oynuyor yüksek internet lazım
-oyun sayısı az istediğim çoğu oyun yok
mecburiyetten bende 3 aylık indirimle aldım aylık 49tl geldi sevmedim pek
işlemci gücü az veriyor derken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam xcloud ne oluyor tam olarak pc de oynanıyormu ?
oynanıyor xbox ın blut sistemi

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,222
İsim
.
işlemci gücü az veriyor derken
Mesaj otomatik birleştirildi:

oynanıyor xbox ın blut sistemi
Hocam peki bu geforce now neden böyle sürekli olumsuz yorumlar alıyor.
Önceden çok öneriliyordu turkcell falan ne alaka bunların turkcell le nealakası var

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,176
İsim
Mert Can Ergün
bildiğimiz cpu düşük hız veriyor ghz kaç bakamadım kaç çekirdek kaç işlem bakamadım ama lol oynarken chrome açtığımda kafayı yiyordu nvidia geforce now. bazı oyunlarda da cpu güçsüz olduğu anlaşılıyor.
tarayıcı üzerinden mi giriyordun

fatihhhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
fat
tarayıcı üzerinden mi giriyordun
kendi uygulamasından windows 10 üzerinden. tarayıcıda hiç girmedim.
oyunda gforce now içinde tarayıcı açıp şarkı dinlemek istedim açtım işlemci güçsüz olunca sapıtıyordu. oyundayken tarayıcıyada geçemiyordum sürekli drop yedim oyunda hafif takılmalar oluyordu hissedilir cinsten hatta dııızt ses gelip geri geldiği oluyordu.
bazı oyunlarda tarayıcıda açmadım sadece oyun girdim yine de hissedilir ufak tefek droplar yedim

sisou

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Sinan Güney
Geforce Now (Türkiye serverlerinde deneyimlediğim kadarıyla) rezalet bir sistem, doğrudur. Çok mecbur kalmadıkça, başka bi seçeneğiniz olmadıkça önermem.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,176
İsim
Mert Can Ergün
kendi uygulamasından windows 10 üzerinden. tarayıcıda hiç girmedim.
oyunda gforce now içinde tarayıcı açıp şarkı dinlemek istedim açtım işlemci güçsüz olunca sapıtıyordu. oyundayken tarayıcıyada geçemiyordum sürekli drop yedim oyunda hafif takılmalar oluyordu hissedilir cinsten hatta dııızt ses gelip geri geldiği oluyordu.
bazı oyunlarda tarayıcıda açmadım sadece oyun girdim yine de hissedilir ufak tefek droplar yedim
bende tarayıcı açıyordum özellikle hız testi yapıyordum sonra oturumu kapatıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,166
Üyeler
165,773
Son üye
KroxyUwu
Top Bottom