iyi bi altyapı olursa gecikme azalırAvrupa sunucusunda gecikme bariz hissedilecek kadar yaşıyorum. TR sunucuları açılınca CS:GO gibi fps oyunlarının sıkıntısız oynanabileceği kadar az gecikme sağlanabilir mi?
Hayır, hiç şüphesiz Nvidia TR nin en iyi veri merkezi ile anlaşma gerçekleştirdi. Gecikme drop konusunda bir sorun yaşamazsınız netTürkiye den bahsediyoruz. Çok zor.
Çok emin konuşuyorsun dostum. Eğer düşündüğün gibi olmazsa...Hayır, hiç şüphesiz Nvidia TR nin en iyi veri merkezi ile anlaşma gerçekleştirdi. Gecikme drop konusunda bir sorun yaşamazsınız net
0 imkansız ama eskisine göre düşük olur.Avrupa sunucusunda gecikme bariz hissedilecek kadar yaşıyorum. TR sunucuları açılınca CS:GO gibi fps oyunlarının sıkıntısız oynanabileceği kadar az gecikme sağlanabilir mi?
Valorantta 6ms alıyorum bence zor değilTürkiye den bahsediyoruz. Çok zor.
Güzelmiş, sadece 1 tane mi sunucı var?Beyler Turkcell 1 geforce now sunucusunu şuanda deneyebilirsiniz ama sadece hız testi olarak yapılıyor daha oyuna girmeye izin vermiyor 12 MB intim var 3 4 en fazla 6 7 MB çekiyor Avrupa'daki en az pingli sunucuda bile 3 4 MB internet 200 de MS alıyordum Turkcell sunucusunda 7 MB ve 24 MS siz düşünün artık ne kadar iyi.
Ben niye 40 alıyorumValorantta 6ms alıyorum bence zor değil