Geforce Now Türkiye Fiyatı Açıklandı

Yerel fiyatlandırma yapılmamış, maalesef uygun değil.

Fiyatlar açıklandı.
Lansman Özel 3 aylık 149.99 TL
Premium 1 Aylık 79.99 TL
Uygun bir fiyat bence ama 50 TL gibi olsaydı daha güzel olabilirdi. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun.
ne kadar ucuz Türkiye zengin zaten!

50 TL'nin üstünde olması üzdü. Yerel fiyatlandırma yapılmasını beklerdim.

Fiyatlar açıklandı.
Lansman Özel 3 aylık 149.99 TL
Premium 1 Aylık 79.99 TL
Uygun bir fiyat bence ama 50 TL gibi olsaydı daha güzel olabilirdi. Şimdiden alacaklara hayırlı olsun.
Bence az bir ping farkından dolayı 20Tl fazladan para vermek çok mantıklı değil, Ben 20TL daha az verip avrupa sunucularında oynayacağım.

Üzdü..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar fiyatı aynı mı kalacak :)
Pcyi aldıktan sonra fiyat artışı etkilemez ama 10 yıl beklemek mantıklı değil düşük faizli kredi falan çekilirse alınıp ödenebilir.

80TL*
Evet, daha mantıklı.
RTX özellikli bir sistem dizmeye kalksan 80TL ile 5 yılda dizersin.
Katılmıyorum Türkiye'de asgari ücretin herkes farkında ve nüfusun %50sinden fazlası asgari ücret ile çalışıyor. Bu durumda elin avrupalısı bu sistem için asgari ücretinden 1/281 para verirken biz 1/37 oranında para vermiş oluyoruz.

Katılmıyorum Türkiye'de asgari ücretin herkes farkında ve nüfusun %50sinden fazlası asgari ücret ile çalışıyor. Bu durumda elin avrupalısı bu sistem için asgari ücretinden 1/281 para verirken biz 1/37 oranında para vermiş oluyoruz.
Arkadaşlar isteyen alır isteyen almaz.
Bana göre ne uygun ne pahalı.
Normal bir fiyatı var, Avrupa ülkeleriyle karşılaştıracaksak alım gücü olarak arada dağlar var zaten buna bizim yapabileceğimiz bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,027
Üyeler
184,719
Son üye
Mert_Öztürk
Geri