zaq aura
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 823
İhtiyacı olan alsın bende artık bi şekil ücretsiz oyunla çözerim .do çözülür ancak pc çözülmüyo işte kanka
İhtiyacı olan alsın bende artık bi şekil ücretsiz oyunla çözerim .do çözülür ancak pc çözülmüyo işte kanka
Hiç sanmam geçen konuda rtx 3080 ile fortnite drop yiyorum diyen adam çok ihtiyacım var yazmışUmarım ihtiyacı olan alır.
kanka cidden laptop zaten 40 50fps bazı oyunalrda fenanİhtiyacı olan alsın bende artık bi şekil ücretsiz oyunla çözerim .d
Sistemim iyi ancak çok yakın bir arkadaşım var eski bir leptoptan oyun oynamak istiyor ücretde verebiliirim istersen yani minecraft bile açamaz internet hızı 35 mb seviyesinde game+ işe yarar yardımcı olursan süper olur.2 tane fazladan kodum var. gerçekten ihtiyaç sahibi birilerine vermek istiyorum. lütfen kısa ve öz şekilde niçin istediğinizi yazın. malesef yalnızca 2 tane var
Ne diyelim inşallah alırsın :dkanka cidden laptop zaten 40 50fps bazı oyunalrda fenan
bide ısınınca frekans düşür tmm
10 dk 10fps oynuyorum ve hep oluyor sinir gerçekten
inşallah allah herkezin gönlüne göre versin ne diyelimNe diyelim inşallah alırsın :d
Ayneninşallah allah herkezin gönlüne göre versin ne diyelim
Her rtx 3080 i olanın ihtiyacı olmayacak diye bir şey yok dostum belki özel bir sebebi var ?Hiç sanmam geçen konuda rtx 3080 ile fortnite drop yiyorum diyen adam çok ihtiyacım var yazmış
Rtx 3080 kartı olan ile HD graphics işe aynımıHer rtx 3080 i olanın ihtiyacı olmayacak diye bir şey yok dostum belki özel bir sebebi var ?