Neler Yeni

GeForce Now'ın Yerlisi Geliyor!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Şuan sunucu lokasyonu Türkiye olduğundan dolayı KKTC, Azerbaycan, Gürcistan ve Yunanistan tarafından sorunsuz olarak kullanılabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan elimizde 4 adet Ryzen 9 3900 mevcut.

Ücretsiz olarak birkaç oyun sunmayı düşünüyoruz. Önerilerinizi belirtebilirsiniz.
rdr 2 olabilir ve son sorum platformda cloud save olacakmı çünkü geforce nowdan witcher 3 oynadığımda save almıyordu

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz :)

Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.

Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum :)
Peki bu 3 saatlik deneme sürümü geforce now gibi önce parayı ve sonra dene gibi bir şey mi olacak. Yoksa kart bilgilerini girmeden 3 saat deneyebilecek miyiz?
Fiyat ne olacak?

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz :)

Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.

Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum :)
Kanka her şeye okeyim elinize sağlık da termal macunu nasıl yakmayı becerdiniz :D

Ben tam ne olduğunu bilmiyom tam anlatabilir misin
Düşük sistemler için bir portal gibi bir yer var hocam buna işte geforce now diyolar. İnternetle başka bir pc den oyun oynama şansın oluyor.Güçlü bir sistemde tabii ki

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,828
Üyeler
173,423
Son üye
gokay34
Geri