Ne zaman kullanabiliriz?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz
Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.
Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum
Steam ve epicte olan tüm oyunlar gelecek dedi.ücretsiz paket geldiğinde kullanırım oyun olarak neler eklemeyi düşünüyorsrunuz bunun bir anlaşması olsa gerek umarım rdr 2 gelir yani steam origin epic games gibi platformlarda anlaşmanız varsa mükemmel olur
Bu akşam 9 gibi kullanılabilir dedi.Ne zaman kullanabiliriz?
ooo ozaman çok iyi olur benim net kötü zatenSteam ve epicte olan tüm oyunlar gelecek dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu akşam 9 gibi kullanılabilir dedi.
Sıra bekleme olmayacak.Geforce nowdaki gibi saat sınırı ve sıra bekleme olcak mı?
EvetProgram üzerinden mi girilcek?
Gördüğüm işlemci Pentium load balancer değilmiAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bugün son gelen donanımlarla GeForce Now'ın türk versiyonunu Beta olarak kullanıma sunuyoruz
Sunucular Türkiye'de olduğu için gecikme gayet düşük, veri sıkıştırma ile rahatlıkla 8Mbps internet ile kullanılabiliyor.
Önerilerinizi, sorularınızı, istediğiniz özellikleri bekliyorum
Evet load balancer ve ddos mitigation amaçlı kullanılacakGördüğüm işlemci Pentium load balancer değilmi
Kim bilir kaç yıllık o .Pentiumda pas mı var?
Canavar o işlerde kullanılmak için böyle işlemcileri kullanmanız çok iyi ana bilgisayar olarak ne kullanicaksinizEvet load balancer ve ddos mitigation amaçlı kullanılacak
Bence global olacak ama hemen tanınacağını sanmam güzel reklam yapmaları gerekpeki bu sadece ülkemizdemi olacak yoksa komşu ülkelerimiz yada bütün avrupa bundan yararlanabilecekmi
Şuan sunucu lokasyonu Türkiye olduğundan dolayı KKTC, Azerbaycan, Gürcistan ve Yunanistan tarafından sorunsuz olarak kullanılabilir.peki bu sadece ülkemizdemi olacak yoksa komşu ülkelerimiz yada bütün avrupa bundan yararlanabilecekmi
Şuan elimizde 4 adet Ryzen 9 3900 mevcut.Canavar o işlerde kullanılmak için böyle işlemcileri kullanmanız çok iyi ana bilgisayar olarak ne kullanicaksiniz