tam bende alacaktım parayı ayarlamıştımKapandı la yüzde yüz iptal olacak djsjwk
tam bende alacaktım parayı ayarlamıştımKapandı la yüzde yüz iptal olacak djsjwk
o büyük ihtimal yanlış yazılmışGigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Alıntıyı görüntüle
İlk ben aldım kanka galiba yapıştım direk ama bence toplu iptal olur bilmiyorum böyle bişey başıma gelmedi hiç daha öncetam bende alacaktım parayı ayarlamıştım
iptal olmazsa yazsana ben alırım 20 k ya sendenİlk ben aldım kanka galiba yapıştım direk ama bence toplu iptal olur bilmiyorum böyle bişey başıma gelmedi hiç daha önce
Satıcı iptal edebiliyor zaten, kasma bu kadar.Kendini uyanık zannedip alan arkadaşlar inşallah ilerde empati kurmayı öğrenebilirler.İnsanlar hata yapabilir.
adam iptal edebilir insanlık hali ama bu fiyatlarda yazarken dikkatli olacak o daKendini uyanık zannedip alan arkadaşlar inşallah ilerde empati kurmayı öğrenebilirler.İnsanlar hata yapabilir.
İptal olmassa satayım reis ben .diptal olmazsa yazsana ben alırım 20 k ya senden