sizce .dBu kartlar geldi mi ? sonuç ne oldu
İptal olduBu kartlar geldi mi ? sonuç ne oldu
İptal olmasını bekliyordum zaten itiraz etti mi sipariş verenler.İptal oldu
Ben edecektim de uğraşmadımİptal olmasını bekliyordum zaten itiraz etti mi sipariş verenler.
Alana hayırlı olsun iptal edilirse tüketici hakem heyetine çıksın anlatsın derdini öpe öpe yollatıyorlar aldığınız ürünüGigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Gigabyte GeForce RTX 3090 Gaming OC 24G Ekran (Grafik) Kartı incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Alıntıyı görüntüle
Tüketici Mahkemesinde Peşinde Koşarsan Ya Seve Seve Yada Öbür Türlü YollatıyorlarHocam bana bunu vermek zorundalarmi aldım ben şuan
öyle bir şey yok öpe öpe yazmıssınız bide .d iptal ettik parasını yolladık diyorlar bitti... Milleti hiç umutlandırmayın hocam.Alana hayırlı olsun iptal edilirse tüketici hakem heyetine çıksın anlatsın derdini öpe öpe yollatıyorlar aldığınız ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tüketici Mahkemesinde Peşinde Koşarsan Ya Seve Seve Yada Öbür Türlü Yollatıyorlar