Furkan²
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5,234
- İsim
- Furkan
- İlgilendiği Kategoriler
- Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Müslüman -gerçekten- yapmaz ama sadece inançla ilgili bir durum değil, ateist ya da deist olan biri de bu işin doğru olmadığını gayet iyi bilir ve yapmaz, karakter meselesi.Mantıklı düşündüğün zaman inancı islam olan biri almaz veya ahl
Bence de alınması yanlış ama herkesin inancı İslam değil öyle de düşünmek lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnsan olarak o görevini yapıyor, bunun kadar doğal bir şey olamaz sen de görevini yapıyorsun ama hanfi taraftasın acaba.Seni neden gerdi bu olay bu kadar insan hakları savunucusu felanmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum sipariş verilir ama ürün iptal edilirse adam derse yanlış yazmışım alıcı da thy felan bi şekil o kartı alırsa bu fırsat değil üçkağıtçılık olur. O kartın yurtdışı fiyatını biliyorum 6k ya nvidia satamaz, adamı zora sokmak mı fırsat oluyor anlamadım ki hiç mi ahlakınız kalmadı?Arkadaşlar bu insanlara bir eğlence aracını 60k ya satiyorlar.Tamam belki satıcı yüzünden değil kur yüzünden 60k ama sonuçta 60k değil mi arkadas?Bir insanın bir eğlence aracına 60k eskiden bir araba parası ödemesi normal iken bir fırsattan yararlanıp 6k ya almasımı haksizlik?Ben kendim yurt dışında yaşıyorum ama su insanlarda daha ne yapsın? Zamanında Türkiye'de 50k ya temiz corolla aldığını bilirim babamın şuan ayni araba 300-400k.Insanlar firsatlardan yararlanmasinda ne yapsin?
Son düzenleme: