Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Mantıklı düşündüğün zaman inancı islam olan biri almaz veya ahl

Bence de alınması yanlış ama herkesin inancı İslam değil öyle de düşünmek lazım.
Müslüman -gerçekten- yapmaz ama sadece inançla ilgili bir durum değil, ateist ya da deist olan biri de bu işin doğru olmadığını gayet iyi bilir ve yapmaz, karakter meselesi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Seni neden gerdi bu olay bu kadar insan hakları savunucusu felanmısın
İnsan olarak o görevini yapıyor, bunun kadar doğal bir şey olamaz sen de görevini yapıyorsun ama hanfi taraftasın acaba.

Arkadaşlar bu insanlara bir eğlence aracını 60k ya satiyorlar.Tamam belki satıcı yüzünden değil kur yüzünden 60k ama sonuçta 60k değil mi arkadas?Bir insanın bir eğlence aracına 60k eskiden bir araba parası ödemesi normal iken bir fırsattan yararlanıp 6k ya almasımı haksizlik?Ben kendim yurt dışında yaşıyorum ama su insanlarda daha ne yapsın? Zamanında Türkiye'de 50k ya temiz corolla aldığını bilirim babamın şuan ayni araba 300-400k.Insanlar firsatlardan yararlanmasinda ne yapsin?
Dostum sipariş verilir ama ürün iptal edilirse adam derse yanlış yazmışım alıcı da thy felan bi şekil o kartı alırsa bu fırsat değil üçkağıtçılık olur. O kartın yurtdışı fiyatını biliyorum 6k ya nvidia satamaz, adamı zora sokmak mı fırsat oluyor anlamadım ki hiç mi ahlakınız kalmadı?

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Reis ben ekran video kaydı aldım faydası olur mu kdkdk

Sana inat bu kartı alacam buraya da kocaman paylaşacağım bu adamı rapor edermisiniz bu arada ettiği hakaretten dolayı sjhahhahdd
Öyle bir şey yaparsan ahlaksızlığını forumda paylaşmış olursun :).

Sen burada insanlara yaptığı davranıştan dolayı hakaret edemezsin. İlk önce ağzını topla saygı çerçevesinde bir şeyleri anlat yada tartış.
Hakettiğini söylemiş ne var bunda? Sen hırsıza hırsız demiyormusun ya da katile katil bu da ahlaksız işte ne var bunda?

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Öyle bir şey yaparsan ahlaksızlığını forumda paylaşmış olursun :).

Hakettiğini söylemiş ne var bunda? Sen hırsıza hırsız demiyormusun ya da katile katil bu da ahlaksız işte ne var bunda?
Sen misin ahlak bekçisi bekçiiiii

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaşlar bu insanlara bir eğlence aracını 60k ya satiyorlar.Tamam belki satıcı yüzünden değil kur yüzünden 60k ama sonuçta 60k değil mi arkadas?Bir insanın bir eğlence aracına 60k eskiden bir araba parası ödemesi normal iken bir fırsattan yararlanıp 6k ya almasımı haksizlik?Ben kendim yurt dışında yaşıyorum ama su insanlarda daha ne yapsın? Zamanında Türkiye'de 50k ya temiz corolla aldığını bilirim babamın şuan ayni araba 300-400k.Insanlar firsatlardan yararlanmasinda ne yapsin?
Saçma bir mantık , bir şeyin değeri sana göre mi belirleniyor ? Piyasa değeri 30-50k sonuçta. Sen tutupta bunun değeri 30-50k etmez max 6k eder sonuçta eğlence aracı bizi sömürüyorlar bende 6k ya satıcıyı zor duruma sokmamış hak ettiğimi almış oldum diyerek kendini avutmuş oluyorsun.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Her insan ahlak bekçisi olmalıdır. İnsanlar kötü bir yanını , kusurunu görüp düzeltmeni istiyorsa teşekkür etmelisin , Direnmeli değil.

Gerçi bende şimdi ahlak bekçisi olurum.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Her insan ahlak bekçisi olmalıdır. İnsanlar kötü bir yanını , kusurunu görüp düzeltmeni istiyorsa teşekkür etmelisin , Direnmeli değil.

Arkadaş da 15 sayfa ahlak bekçisiydi ben kimin ne zamana kadar ahklak sever olduğunu biliyorum merak etme bu dünyaya yeni gelmedik şov yapmayın

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Arkadaş da 15 sayfa ahlak bekçisiydi ben kimin ne zamana kadar ahklak sever olduğunu biliyorum merak etme bu dünyaya yeni gelmedik şov yapmayın
Neyi nasıl biliyorsun , beni tanıyor musun ? Dediklerimi şov için mi yaptım , yoksa seni uyarmak için mi ? Bilmeden kendi kafanıza göre karar veremezsiniz bunu.
Dünyaya 100 yıl önce gelmiş olsan bile bunun sana bir faydası yoktur.

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo

Birak Allah aşkına kimse kimsenin Allah bekçisi olamaz günah insanın kendisine aittir kimse de kimsenin kusurunu düzeltmesini isteyemez hayırdır siz hayatı ters öğrenmişsiniz birde teşekkür etmeliymiş kahshahshsj herkes kendi işine bakarsa gram sorun olmaz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
:))) Tüm olayın insanları kışkırtmak, zevk de alıyorsundur; eminim. Sonra anana laf gelince aa anama laf etti o adamın bunu kesinlikle dememesi gerekirdi ama buna sen sebep oldun bunu da bil. Herkesin bir çizgisi var adamın çok üstüne gittin keşke böyle şeyler yapmasan. Bu arada toplumda herkes ahlak bekçisi olmak zorunda tabii ki de. Sana ilk okulda felan öğretmediler mi, öğrettiler tabi ama sen kötüsün bu kadar basit.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,057
Üyeler
163,937
Son üye
MEG8
Top Bottom