Neler Yeni

GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Dambıldor

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,552
İsim
Hakan Bruh
İlgilendiği Kategoriler
R6, Warzone ve Mouse
asıl size yazık milletin ekmek teknesini çökertmenin nasıl üstünü kapatacağını bulamadın
Hala konuyu değiştirip buraya getiriyorsun. Maalesef örgüt destekleyicileri ile konuşmuyorum.

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
Hala konuyu değiştirip buraya getiriyorsun. Maalesef örgüt destekleyicileri ile konuşmuyorum.
eğer benim profil fotoğrafım ile ilgili bir sıkıntın varsa buyur özelden konuşalım burda konuyu değiştiren ben değilim sanki

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
siz vallaha insanlıktan nasibiniz almamışsınız en azından cebimde 45 bin lira eksiğim olsun ama en azından arkamdan fırsatçı demesinler
Tamam öyleyse bana 45k tl ver bende arkandan fırsatçı demim

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
İptal edildi zaten de bunu zorla almanın bir yolu yok mu mesela benim paramı boş yere tuttular kredi kartımı limitimi boş yere bloke ettiler ben ürünü istiyorum falan diye.
Piyasası 50K olan ürünü 5K ya almaya çalışan adam limitini vs. de düşünmesi lazım. Ben satıcı olsam bu cevabı verirdim size. Almanın bir yolu yok. Gidin THH ye verin. Haklı bulunsanız dahi itiraz davası açılıyor. Mahkemelerde uğraşır sonunda da kocaman bir sıfırla evinize dönersiniz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kadar merhametli olmanın kimseye faydası yok 50.000 liralık şeyin fiyatını yazarken bu kadar dikkatsiz ise sorun onda bende değil.
Sahibinden letgodan falan ürün sattığında fiyatını yanlış girsen ve get ile alınsa firmada geri veremeyeceğini söylese kıyameti koparır gelir buraya 20 tane konu açarsın beyler almamın bir imkanı yok mu. Fiyatı kontrol etseydiniz bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor satıcı falan diye. 5K ya alıp 35-40 a satarız diye hayal kurdular. Buna inanmışlar birde. 35-40K kar edemedikleri içinde delirmişler kendilerince haklı bir şeyler anlatıyorlar. Bizim millet çok garip :D

Son düzenleme:

Asansörcü

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Asansörcü
İlgilendiği Kategoriler
Asansör
Eline ulaşan yok değil mi :D

odemirel0

80+ Bronze
Herkes müslüman olmuş ama sözde sadece

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,141
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
usta eminim o fırsat sende olsa hiç düşünmezdin alamadığın için böyle deme bence :/
Bende tüm stoğu alacak para vardı, burda birinize bırakmadan tüm stoğu tek çekim alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,198
Üyeler
159,734
Son üye
echkech
Top Bottom