GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Hala konuyu değiştirip buraya getiriyorsun. Maalesef örgüt destekleyicileri ile konuşmuyorum.
eğer benim profil fotoğrafım ile ilgili bir sıkıntın varsa buyur özelden konuşalım burda konuyu değiştiren ben değilim sanki

İptal edildi zaten de bunu zorla almanın bir yolu yok mu mesela benim paramı boş yere tuttular kredi kartımı limitimi boş yere bloke ettiler ben ürünü istiyorum falan diye.
Piyasası 50K olan ürünü 5K ya almaya çalışan adam limitini vs. de düşünmesi lazım. Ben satıcı olsam bu cevabı verirdim size. Almanın bir yolu yok. Gidin THH ye verin. Haklı bulunsanız dahi itiraz davası açılıyor. Mahkemelerde uğraşır sonunda da kocaman bir sıfırla evinize dönersiniz :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar merhametli olmanın kimseye faydası yok 50.000 liralık şeyin fiyatını yazarken bu kadar dikkatsiz ise sorun onda bende değil.
Sahibinden letgodan falan ürün sattığında fiyatını yanlış girsen ve get ile alınsa firmada geri veremeyeceğini söylese kıyameti koparır gelir buraya 20 tane konu açarsın beyler almamın bir imkanı yok mu. Fiyatı kontrol etseydiniz bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor satıcı falan diye. 5K ya alıp 35-40 a satarız diye hayal kurdular. Buna inanmışlar birde. 35-40K kar edemedikleri içinde delirmişler kendilerince haklı bir şeyler anlatıyorlar. Bizim millet çok garip :D

Son düzenleme:
Eline ulaşan yok değil mi :D

Herkes müslüman olmuş ama sözde sadece

usta eminim o fırsat sende olsa hiç düşünmezdin alamadığın için böyle deme bence :/
Bende tüm stoğu alacak para vardı, burda birinize bırakmadan tüm stoğu tek çekim alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,144
Üyeler
185,226
Son üye
5dolarveririm
Geri