Ahmet Berat Ak
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 995
asıl size yazık milletin ekmek teknesini çökertmenin nasıl üstünü kapatacağını bulamadınYazık
asıl size yazık milletin ekmek teknesini çökertmenin nasıl üstünü kapatacağını bulamadınYazık
Hala konuyu değiştirip buraya getiriyorsun. Maalesef örgüt destekleyicileri ile konuşmuyorum.asıl size yazık milletin ekmek teknesini çökertmenin nasıl üstünü kapatacağını bulamadın
eğer benim profil fotoğrafım ile ilgili bir sıkıntın varsa buyur özelden konuşalım burda konuyu değiştiren ben değilim sankiHala konuyu değiştirip buraya getiriyorsun. Maalesef örgüt destekleyicileri ile konuşmuyorum.
Tamam öyleyse bana 45k tl ver bende arkandan fırsatçı demimsiz vallaha insanlıktan nasibiniz almamışsınız en azından cebimde 45 bin lira eksiğim olsun ama en azından arkamdan fırsatçı demesinler
şu an zaten cebimde 45k eksik ve fırsatçı denilcek bir durumla ilişkim olmadıTamam öyleyse bana 45k TL ver bende arkandan fırsatçı demim
bu adam az önce ahlak ve insanlıktan bahsetmiyor muydu?Annende numaram var arada sana da yollim süt.
Yasir denen tip bu ahlak akıyor ergendeİyi bok yedin oc
Piyasası 50K olan ürünü 5K ya almaya çalışan adam limitini vs. de düşünmesi lazım. Ben satıcı olsam bu cevabı verirdim size. Almanın bir yolu yok. Gidin THH ye verin. Haklı bulunsanız dahi itiraz davası açılıyor. Mahkemelerde uğraşır sonunda da kocaman bir sıfırla evinize dönersinizİptal edildi zaten de bunu zorla almanın bir yolu yok mu mesela benim paramı boş yere tuttular kredi kartımı limitimi boş yere bloke ettiler ben ürünü istiyorum falan diye.
Sahibinden letgodan falan ürün sattığında fiyatını yanlış girsen ve get ile alınsa firmada geri veremeyeceğini söylese kıyameti koparır gelir buraya 20 tane konu açarsın beyler almamın bir imkanı yok mu. Fiyatı kontrol etseydiniz bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyor satıcı falan diye. 5K ya alıp 35-40 a satarız diye hayal kurdular. Buna inanmışlar birde. 35-40K kar edemedikleri içinde delirmişler kendilerince haklı bir şeyler anlatıyorlar. Bizim millet çok garipBu kadar merhametli olmanın kimseye faydası yok 50.000 liralık şeyin fiyatını yazarken bu kadar dikkatsiz ise sorun onda bende değil.
Kardeşim uçakla mi geliyor bu shahedEline ulaşan yok değil mi![]()
Bende tüm stoğu alacak para vardı, burda birinize bırakmadan tüm stoğu tek çekim alırdım.usta eminim o fırsat sende olsa hiç düşünmezdin alamadığın için böyle deme bence :/
abi yeni rehber ne zamanEline ulaşan yok değil mi![]()