GeForce RTX 3090 5800 TL!?

Tüketici olarak Yanlış fiyat girilmiş bir ürünü size temin etmek zorundalar.
3 Adet yanlış fiyat girilmiş ürün aldım Tüketici mahkemesi tarafından.
+ Forumda İtopya ile yanlıs fiyat yüzünden bir arakdaşın tüketici heyeti ile itopya'ya ceza aldırmıştı.
ben 29tl'ye arctis 3 aldım 2019'da iptal ettiler bende açıkçası başvurmadım hiç bir yere.

+ Forumda İtopya ile yanlıs fiyat yüzünden bir arakdaşın tüketici heyeti ile itopya'ya ceza aldırmıştı.
Peşine koşmak lazım bu da onlardan biri aslında, uğraşacak olan dediğini yapabilir ama bu ne kadar doğru? 6K'ya 3090 alıcam diye adamı zora sokarsın, doğru olmaz.

1643214715079.png

niye 6k oluyor para olsa keşke

Peşine koşmak lazım bu da onlardan biri aslında, uğraşacak olan dediğini yapabilir ama bu ne kadar doğru?
Asus Vg279qm 280hz 1ms İps canavarları saolsun Hepsiburada 3 adet Tanesi 500tl almıştım zamanında.

Hocam bana bunu vermek zorundalarmi aldım ben şuan

para da var sipariş geçsem mi bende bilemedim :LOL::LOL:

Hocam bana bunu vermek zorundalarmi aldım ben şuan
Sana mail atarlar ve ya ararlar. Sende ben bunu aldım vermek zorundasınız dersin hayır derlerse Slip fatura satın alma ekran görüntülerini Tüketici heyetine şikayet oluştur.
2. Seçenek sana sormadan iptal para iadesi yaparlarsa Direk tüketici heyetimine git gene şikayet oluştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,986
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri