Geforcenow ve XCLOUD için gamepad önerisi

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
800
xbox gampepass ve geforcenow aldım. Bilgisayardan gamepass oyunları ve telefondan da geforcenow ile oynamak istiyorum. Bu bütçe ile 2.el xbox kolu arayabilirim fakat 1. el daha ucuz şeyler arıyorum. Özellikle XBOX cloud ve pcde programsız sorunsuz çalışan varsa çok iyi olur. Programlı da önerebilirsiniz tabi ama programlı diye yazın.

2. olarak da ps5 dualsense gamepassde programsız çalışıyor mu belki kasım indirimlerinde düşerse onu alabilirim.

xbox gampepass ve geforcenow aldım. Bilgisayardan gamepass oyunları ve telefondan da geforcenow ile oynamak istiyorum. Bu bütçe ile 2.el xbox kolu arayabilirim fakat 1. el daha ucuz şeyler arıyorum. Özellikle XBOX cloud ve pcde programsız sorunsuz çalışan varsa çok iyi olur. Programlı da önerebilirsiniz tabi ama programlı diye yazın.

2. olarak da ps5 dualsense gamepassde programsız çalışıyor mu belki kasım indirimlerinde düşerse onu alabilirim.
sorunsuz çalışacak Xbox 8 ve 9. nesil 2. el. bende 2. el aldım bi sorunda yok memnunum

gamesir t4 pro. ps now, geforcenow, xcloud ve cemu dahil olmak üzere mobil veya pc fark etmeksizin şimdiye kadar her platformda sorunsuz kullandım. aliexpresste çok uygundu ben alırken fiyatı ama şimdi ne oldu bilmiyorum. titreşiminden bağlantı kalitesine, mobil cihaz için aparat takılabilir gelmesinden çoklu bağlantı imkanına [kablolu(typec ile şarj olur), kablosuz(dongle ile) ve bluetooth ile] her bir unsuru ciddi kaliteli. sadece unutmamak lazım ki uzak doğu menşeili ürünler mekanik anlamda kaliteli ürünler üretse de bunu uygun fiyatlı verebilmek için mecburen daha alt kalite malzeme kullanıyorlar. bunun da malzeme kalitesi, eğer ürünü kullanırken dikkat etmem derseniz çok güven vermiyor. tetikler ve tuşlar epey kaliteli olsa da gövdesi ucuz hissettiriyor cidden. ama ben aldığım ürüne iyi bakarım, 2 senedir bir kez bile düşürmedim, vurmadım, çarpmadım ve hala hiç sorun yaşamadan kullanıyorum.

benzer layout'a sahip ve pc tarafından XInput olarak algılanan MSI'in GC30 V2'si var bir de şimdi monster her zamanki gibi gitti hong kong'tan bir markanın knock off'unu üretmeye başladı Monster Clutch adı altında. İkisini de denemedim ama sizi memnun edecek ürünler olduğunu düşünüyorum. eğer aliexpress üzerinde GameSir T4 Pro fiyatı yüksek olduysa bu ikisini de değerlendirebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,503
Üyeler
191,834
Son üye
Unbroken
Geri