Yardım Geforge gt940mx çalışmıyor

Squex

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,673
Laptop lenovo ideapad 320 12 gb i5 7200u versiyon. Ekran kartı marttan beri bozuk dahili ekran kartı olan hd grafik 620 ile çalışıyor pc şuan. Ne olduğunu anlatmam gerekirse valo oynuyordum sonra bir anda ekran kartı sürücü bildirimi çöktü yazısı ile siyah erkana attı ama oyun sesleri geliyordu sonra aç kapa yaptım bilgisayarı açıldı ama gt940mx çalışmıyor dahili ekran kartı ile çalışıyordu. Aygıt yönetici böyle gösteriyordu
1623963172419.png
Pcyi sıfırlamayı denedim ddu ile sürücü silip yeniden yüklemeyi denedim ama bir türlü olmadı hiç bir şekilde kullanamıyordum ekran kartını bende pes etmiştim 3 ay önce. Belki bir çözümü vardır diye foruma sormak istedim. Var mı bir önerisi olan? Normalde hiç bakmayacaktım ama az önce bir valo gireyim dedim ekran kartım çalışırken 8090 fps alıyordum şuan 50 alıyorum ve kasıyor oyun sinirim bozuldu sormak istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galiba donanımsal bir şey oldu ama bir anda rekabetçi oynarken gitti ekran kartı

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır. Ondan sonra sürücüyü kendi sitesinden indirip dene

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldır. Ondan sonra sürücüyü kendi sitesinden indirip dene
Dediğim gibi bunu zaten denedim. Yaptığımda pc siyah ekrana düşüp onarma moduna girip son Sistem geri yükleme noktası ile yükleniyor pc ve sürücü yine yüklenmiyor

Geri