Y yazotilla 80+ Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 115 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim yazotilla Bugün, 09:08 #1 geforce now satın aldım ama oyunları oynarken kasma donma ve takılma problemleri yaşıyorum geforce now müşteri hizmetlerine yazıcaktım ama ne telefon nede mail adresi bulabildim yardımcı olurmusunuz
geforce now satın aldım ama oyunları oynarken kasma donma ve takılma problemleri yaşıyorum geforce now müşteri hizmetlerine yazıcaktım ama ne telefon nede mail adresi bulabildim yardımcı olurmusunuz
Hard Kapitalizim 80+ Bronze Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 665 Dahası Reaksiyon skoru 153 İsim Hard kapitalist İlgilendiği Kategoriler Yönetim Bugün, 09:24 #2 Direkt iade et bende de kalite sorunu vardı hemen iade ettim sonra hazır sistem aldım
Y yazotilla 80+ Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 115 Dahası Reaksiyon skoru 14 İsim yazotilla Bugün, 10:31 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hard Kapitalizim yazmış: Direkt iade et bende de kalite sorunu vardı hemen iade ettim sonra hazır sistem aldım Devamı için tıklayın... Siz nasıl iletişime geçtiniz @Hard Kapitalizim
Hard Kapitalizim yazmış: Direkt iade et bende de kalite sorunu vardı hemen iade ettim sonra hazır sistem aldım Devamı için tıklayın... Siz nasıl iletişime geçtiniz @Hard Kapitalizim