Ysuflix
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
niye gelmesin kipsu hakkında marka tahmini yapmadım ama bence fsp olur ya xpg gelmemiştir aklına![]()
niye gelmesin kipsu hakkında marka tahmini yapmadım ama bence fsp olur ya xpg gelmemiştir aklına![]()
bende colorful demiştim tahminimdeniye gelmesin kiFP olacaksa her marka kullanılır bence ekran kartının colorful olacağı gibi
(tutmazsa patlarım cok emin konusuyorum valla)
senin canını yerim beeeanakart gigabyte olcak bu arada gencerde asrock yokmuş Gigabyte A620M-H
inşallahsenin canını yerim beeesana şunu da diyim 1300 TL upgrade ile 4 slotlu bir anakarta geçebiliyorsun.
4060ti gerçekten çok istiyorum ama colorful gibi markalardan niyeyse çoğu kişi gibi ben de çekiniyorum tek isteğim öyle markalar gelmemesibende colorful demiştim tahminimde4060ti
aynen öyle ekran kartı olarak çok mtlu oldum colorful mükemmel bir marka geç öğrendim ama asus iel kapışan bir marka msi felan fıs yane yanın dayaklaşık yarım saattir insta storyde anakartın görünen kısımlarına dayanarak gencerdeki mosfet soğutucusu olmayan intel, amd tüm anakartları inceledim %99 gigabyte a620m h veya a620m s2h olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
inşallahB650M DS3H gelir o fiyat farkına da misss
bu video ilacın olcak4060ti gerçekten çok istiyorum ama colorful gibi markalardan niyeyse çoğu kişi gibi ben de çekiniyorum tek isteğim öyle markalar gelmemesi![]()
valla konuyu açtım bu kadar hit aldı %100 olmasa da biraz bilgi koparmaya çalışıyorumaynen öyle ekran kartı olarak çok mtlu oldum colorful mükemmel bir marka geç öğrendim ama asus iel kapışan bir marka msi felan fıs yane yanın dasende ne inceleme yapmışsın be
istersen sana colorful ile videolar atayım var ya en büyük fanı olursun4060ti gerçekten çok istiyorum ama colorful gibi markalardan niyeyse çoğu kişi gibi ben de çekiniyorum tek isteğim öyle markalar gelmemesi![]()
sen değil la bluur a diyiyorumbiliyorum biliyorum![]()