Ana Konu 💥 GELDİ D.A. İMZALI F/P KRALI DDR5 SİSTEM GELDİ 💥

psu hakkında marka tahmini yapmadım ama bence fsp olur ya xpg gelmemiştir aklına :D
niye gelmesin ki :D FP olacaksa her marka kullanılır bence ekran kartının colorful olacağı gibi :) (tutmazsa patlarım cok emin konusuyorum valla)

niye gelmesin ki :D FP olacaksa her marka kullanılır bence ekran kartının colorful olacağı gibi :) (tutmazsa patlarım cok emin konusuyorum valla)
bende colorful demiştim tahminimde :D 4060ti

anakart gigabyte olcak bu arada gencerde asrock yokmuş Gigabyte A620M-H

anakart gigabyte olcak bu arada gencerde asrock yokmuş Gigabyte A620M-H
senin canını yerim beee :D sana şunu da diyim 1300 tl upgrade ile 4 slotlu bir anakarta geçebiliyorsun.

yaklaşık yarım saattir insta storyde anakartın görünen kısımlarına dayanarak gencerdeki mosfet soğutucusu olmayan intel, amd tüm anakartları inceledim %99 gigabyte a620m h veya a620m s2h olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

senin canını yerim beee :D sana şunu da diyim 1300 TL upgrade ile 4 slotlu bir anakarta geçebiliyorsun.
inşallah :D B650M DS3H gelir o fiyat farkına da misss

bende colorful demiştim tahminimde :D 4060ti
4060ti gerçekten çok istiyorum ama colorful gibi markalardan niyeyse çoğu kişi gibi ben de çekiniyorum tek isteğim öyle markalar gelmemesi :D

yaklaşık yarım saattir insta storyde anakartın görünen kısımlarına dayanarak gencerdeki mosfet soğutucusu olmayan intel, amd tüm anakartları inceledim %99 gigabyte a620m h veya a620m s2h olacak

inşallah :D B650M DS3H gelir o fiyat farkına da misss
aynen öyle ekran kartı olarak çok mtlu oldum colorful mükemmel bir marka geç öğrendim ama asus iel kapışan bir marka msi felan fıs yane yanın da :D sende ne inceleme yapmışsın be

4060ti gerçekten çok istiyorum ama colorful gibi markalardan niyeyse çoğu kişi gibi ben de çekiniyorum tek isteğim öyle markalar gelmemesi :D
bu video ilacın olcak

aynen öyle ekran kartı olarak çok mtlu oldum colorful mükemmel bir marka geç öğrendim ama asus iel kapışan bir marka msi felan fıs yane yanın da :D sende ne inceleme yapmışsın be
valla konuyu açtım bu kadar hit aldı %100 olmasa da biraz bilgi koparmaya çalışıyorum :D

istersen sana colorful ile videolar atayım var ya en büyük fanı olursun :D soğutma performansı ile

AMD RYZEN 5 7500F
GIGABYTE A620M H AMD AM5 DDR5 mATX
NVIDIA 4060TI 8GB COLORFUL
APACER NOX DDR5 5600 MHz 16GB
AGI NVMe M.2 SSD 1TB
RAMPAGE PROLIX ARGB ATX KASA FSP 650W PSU
ID-COOLING SE-214XT

Fiyat 22.499 TL

Tahminim bu.

Geri