Geleceğim için meslek arayışına girdim yardım

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
376
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar bu sene lise sona geçtim fakat okuduğum bölümden hiçbiriyle bilmiyorum ve anlamıyorum.sizce okuması kolay ve maaşı iyi bir iş ne olabilir şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

hocam kolay ve maaşı iyi bir meslek var mıdır emin değilim. İnternetten yapılan meslekler hariç

Hocam üniversite bölümü olarak kolay olsun yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bilişim ama anlamıyorum.
Allah kurtarsın
Keşke makine falan okusaydin

yani muhtemelen normal uni sınav dersleri almadın 2 yıllık bilgisayar Programcılığı yaz sonra 4 yıllığa tamamla şimdi sana MTOK Bilgisayar Mühendisliğine gir desem boşuna olur

universite okuyanların çoğu zaten issiz. kolay bölüm okuyup bu ihtimali iyice cogaltacaksin. internetten girisimcilik islerine hic girme zaten. online trade a hiç bulaşma. git ustalık öğren bi ustanın yanında en rahatı o. hangi iş olduğu sana kalmış.

ama iş ile kariyeri karıştırma. garsonluk iştir. doktorluk kariyerdir. iş ile para kazanırsın. kariyer ile hayatını

Sanayi ve inşaat sektörüne düşersen vay haline parası bilen adama güzel tecrübesiz adamı öyle bir kullanıyorlar ki hayattan bezersin, benim tavsiyem 2 senelik alımı olan bir bölüm oku şansını dene

Allah kurtarsın
Keşke makine falan okusaydin

yani muhtemelen normal uni sınav dersleri almadın 2 yıllık bilgisayar Programcılığı yaz sonra 4 yıllığa tamamla şimdi sana MTOK Bilgisayar Mühendisliğine gir desem boşuna olur
İşte liseyi okurum gerisi önemli değil diyordum büyüyünce anladım paranın nasıl zor kazanıldığını.🙂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

universite okuyanların çoğu zaten issiz. kolay bölüm okuyup bu ihtimali iyice cogaltacaksin. internetten girisimcilik islerine hic girme zaten. online trade a hiç bulaşma. git ustalık öğren bi ustanın yanında en rahatı o. hangi iş olduğu sana kalmış.

ama iş ile kariyeri karıştırma. garsonluk iştir. doktorluk kariyerdir. iş ile para kazanırsın. kariyer ile hayatını
Hocam zaten tatillerde Demirci'nin yanında çalışıyordum ama oradaki ustalarından işleri çok zor köle gibi çalıştırıyorlar ve sigortadan yok.

Gir kaportacı ol. Bizim ordakiler oturduk yerden çalışıyorlardı 3 mola sabit iş süresi 40-60k arası maaş.

Gir kaportacı ol. Bizim ordakiler oturduk yerden çalışıyorlardı 3 mola sabit iş süresi 40-60k arası maaş.
Hocam öyle yerlerde iş sahibi kafasına göre çıkarma ihtimali olmazmı işler kötüye vs. Giderse.benim anlatmak istediğim matematiksel olmayacak kolay bi bölüm üniversite için.

Geri