Meslek lisesi mi okuyonYani demek istediğim çok bilgi istemeyen kolay bir bölüm olmasını istiyorum üniversite için.
hem ayranım dökülmesin hem ...Yani demek istediğim çok bilgi istemeyen kolay bir bölüm olmasını istiyorum üniversite için.
Hocam üniversite bölümü olarak kolay olsun yani.hocam kolay ve maaşı iyi bir meslek var mıdır emin değilim. İnternetten yapılan meslekler hariç
Evet bilişim ama anlamıyorum.Meslek lisesi mi okuyon
Allah kurtarsınHocam üniversite bölümü olarak kolay olsun yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet bilişim ama anlamıyorum.
İşte liseyi okurum gerisi önemli değil diyordum büyüyünce anladım paranın nasıl zor kazanıldığını.Allah kurtarsın
Keşke makine falan okusaydin
yani muhtemelen normal uni sınav dersleri almadın 2 yıllık bilgisayar Programcılığı yaz sonra 4 yıllığa tamamla şimdi sana MTOK Bilgisayar Mühendisliğine gir desem boşuna olur
Hocam zaten tatillerde Demirci'nin yanında çalışıyordum ama oradaki ustalarından işleri çok zor köle gibi çalıştırıyorlar ve sigortadan yok.universite okuyanların çoğu zaten issiz. kolay bölüm okuyup bu ihtimali iyice cogaltacaksin. internetten girisimcilik islerine hic girme zaten. online trade a hiç bulaşma. git ustalık öğren bi ustanın yanında en rahatı o. hangi iş olduğu sana kalmış.
ama iş ile kariyeri karıştırma. garsonluk iştir. doktorluk kariyerdir. iş ile para kazanırsın. kariyer ile hayatını
Hocam öyle yerlerde iş sahibi kafasına göre çıkarma ihtimali olmazmı işler kötüye vs. Giderse.benim anlatmak istediğim matematiksel olmayacak kolay bi bölüm üniversite için.Gir kaportacı ol. Bizim ordakiler oturduk yerden çalışıyorlardı 3 mola sabit iş süresi 40-60k arası maaş.