Neler Yeni

Geleceğime yardım edin

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
Merhaba ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. Türk ve alman vatandaşıyım. İşletme okuyacağım. Üniversite bittikten sonra babamın turizm sektörünün geliştiği bir ilçesinde bulunan Carrefour marketini birkaç yıl boyunca (gerekli sermayeyi elde edene kadar) işleteceğim. Daha sonra Kanada veya Dubai'ye gidip orada kendi işimi kuracağım. Bu bir restoran olabilir bir kafe olabilir veya bir franchise market olabilir. Bunların yanında bazı yatırım araçlarını kullanacağım. Bunlar: Altın-gümüş hisse senetleri ve kripto trading. Daha sonra param çoğalınca gayrimenkule de yatırım yapmayı düşünüyorum. Sizce hedeflerim nasıl önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı? Sizce hangi ülke daha iyi olur benim için?

mfm125

80+ Silver
Merhaba ben 15 yaşında bir lise öğrencisiyim. Türk ve alman vatandaşıyım. İşletme okuyacağım. Üniversite bittikten sonra babamın turizm sektörünün geliştiği bir ilçesinde bulunan Carrefour marketini birkaç yıl boyunca (gerekli sermayeyi elde edene kadar) işleteceğim. Daha sonra Kanada veya Dubai'ye gidip orada kendi işimi kuracağım. Bu bir restoran olabilir bir kafe olabilir veya bir franchise market olabilir. Bunların yanında bazı yatırım araçlarını kullanacağım. Bunlar: Altın-gümüş hisse senetleri ve kripto trading. Daha sonra param çoğalınca gayrimenkule de yatırım yapmayı düşünüyorum. Sizce hedeflerim nasıl önerileriniz, tavsiyeleriniz var mı? Sizce hangi ülke daha iyi olur benim için?
Üniversiteyi Almanya'da okuman daha mantıklı değilmi

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam motorcu değilim de en büyük hedefim zaten altıma bir audi veya bmw çekmek:D
hayırlısı neyse o olsun hocam, ama ulaşım kolaylığı açısından motosiklet şart bana göre. tabii ki ikamet ettiğiniz şehre göre değişir.

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
hayırlısı neyse o olsun hocam, ama ulaşım kolaylığı açısından motosiklet şart bana göre. tabii ki ikamet ettiğiniz şehre göre değişir.
inşallah hocam umarım sende hedefine ulaşırsın

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Kanka yurtdışında okumam çok masraflı olur ailemi de düşünmem gerek ve ayrıca yks sınavından en az 400 almam gerek o kadar zeki miyim bilmiyorum:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum
yurt dışında üni okumak o kadar da masraflı değil, ikincisi yks den 400 almana gerek yok almanyada okumak istediğin bölümle alakalı türkiyede yakın bir bölümü tutturmuş olman yetiyor. Kararlarını vermeden daha iyi araştırmanı tavsiye ederim

Feddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bertuğ Akdağ
yurt dışında üni okumak o kadar da masraflı değil, ikincisi yks den 400 almana gerek yok almanyada okumak istediğin bölümle alakalı türkiyede yakın bir bölümü tutturmuş olman yetiyor. Kararlarını vermeden daha iyi araştırmanı tavsiye ederim
Hocam tam olarak izah eder misin yurtdışında üni okuma mevzusunu sanırım senin kadar bilgili değilim

theAhm3t

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
Ahmet Deniz
Hocam tam olarak izah eder misin yurtdışında üni okuma mevzusunu sanırım senin kadar bilgili değilim
hocam şimdi almanyada üni okumak istiyorsan dil sertifikası gerekli (dil sertifikası olmadan bazı ünilere başvuru yapabiliyorsun) üniye başvurmadan önce üni asist diye bir site var oradan ilk önce onay alman gerekiyor (oraya belgelerini yüklüyorsun örn: nereyi kazandın, hangi liseden mezunsun gibi ) sonra oradan kabul aldıktan sonra almanyadaki üni ye başvuru yapıyorsun, onlarda sana kabul kağıdı yolluyorlar, bunları cebe aldın diğer aşama vize aşaması a2 dil belgesi götürmen gerekiyor vizeye(istanbul konsoloslugu sanırsam istemiyor yada o kadar bakmıyor) vizeyi aldıktan sonra da ver elini almanya, bu çok çok kısa özetiydi çok iyi araştırma yap(zaten alman vatandaşısın)(yerinde olsam direk oraya giderdim) bol şanslar...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,568
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444
Top Bottom