Gelen ses normal mi?

artikyok

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
Dikkatli dinlediğinizde cızırtı mı desem sürtünme mi desem anlamadım harddiskten geliyor olabilir mi harddiskin sesini bilmiyorum ayrıca işlemci stok fanı ve msi mag vampiric 100r egzos fanından başka fan yok ekran kartım 2 fanlı harddisk wd blue 7200 rpm

Anlayamadım ama yük altında geliyorsa ekran kartındandır coil whine diye geçer sorun teşkil etmez. Aynı ses psudan da gelebilir.

Boştaykende düzenli gelen bir ses ise muhtemelen HDD den gelir. Fanların çok yıpranmış değilse tabi.

Anlayamadım ama yük altında geliyorsa ekran kartındandır coil whine diye geçer sorun teşkil etmez. Aynı ses psudan da gelebilir.

Boştaykende düzenli gelen bir ses ise muhtemelen HDD den gelir. Fanların çok yıpranmış değilse tabi.
Boştayken oluyor genelde fanlar yıpranmaz 5 ayda heralde hocam

Sorun yoktur dimi ben biraz fazla takıntılı olabilirim bugüne kadar önceki cihazlarımda donanımsal sorunlarla boğuşmaktan
Valla yok gibi duruyor bahsettiğin sesi anlayamadım veya her şey yolundadır. Oyun oynarken veya bir oyun/program kurarken bahsettiğin ses artar. HDD tam gaz çalıştığı için. Tabi bu ses artarken işlemci fanıda döneceğinden ayırt edebilmek zor olur ama sistem böyle işler korkacak bir şey yok.

Valla yok gibi duruyor bahsettiğin sesi anlayamadım veya her şey yolundadır. Oyun oynarken veya bir oyun/program kurarken bahsettiğin ses artar. HDD tam gaz çalıştığı için. Tabi bu ses artarken işlemci fanıda döneceğinden ayırt edebilmek zor olur ama sistem böyle işler korkacak bir şey yok.
Tamamdır sağolasın

Geri