kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Alabilirsen al kardesim.Senin de mübarek olsun
200 lirayı senden 400 olarak geri alırım ama haberin olsun
Alabilirsen al kardesim.Senin de mübarek olsun
200 lirayı senden 400 olarak geri alırım ama haberin olsun
A-ama o y-yöneticiBaşkası böyle konu açsa forumu kirletme git profiline yaz dersiniz ama bakıyorum sesiniz çıkmıyor Neyse hepinizin bayramı mübarek olsun.
Ş-şey pc alacağım bana da yollarmısın? @Rambo Bıçağı@Rambo Bıçağı Bayramın mübarek olsun kardeş. İban atıyorum 200 lira harçlık gönderirisin.
Ben Altin manyagiyim, bi 200 lirayı mı alamicam.Alabilirsen al kardesim.
Ben kendime 200 tl bulayım sonra sana 200 tl nin ucundan koparıp gönderirim merak etme kardesimŞ-şey pc alacağım bana da yollarmısın? @Rambo Bıçağı
Üstümde altın zırh var yalnız dikkatini çekerimBen Altin manyagiyim, bi 200 lirayı mı alamicam.
Piglin Brute'ları 3 gramlık altın ile kandırabileceğini sanıyorsan yanılıyorsunÜstümde altın zırh var yalnız dikkatini çekerim
Tamam reis adamsın. IBAN falan atmıyorum sen koklaya koklaya gelir atarsın banaBen kendime 200 TL bulayım sonra sana 200 TL nin ucundan koparıp gönderirim merak etme kardesim
Piglinler çok enayi 100 kişi dalıyorlar üstüme 2 sn'de altın ayakkabı giyiyorum hemen bırakıyorlar. Altına tapıyorlar birde.Piglin Brute'ları 3 gramlık altın ile kandırabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun
Köpek miyim lna ben?sen koklaya koklaya gelir atarsın bana
Piglin Brute'lar Burç kalıntılarında nöbet tutuyorlar ve normal piglinlerden farklılar.Piglinler çok enayi 100 kişi dalıyorlar üstüme 2 sn'de altın ayakkabı giyiyorum hemen bırakıyorlar. Altına tapıyorlar birde.
Discord veya profilden devam edelimKöpek miyim lna ben?
Piglin Brute'lar Burç kalıntılarında nöbet tutuyorlar ve normal piglinlerden farklılar.
Neyse çok boş yaptık, moderasyon kızabilir