Neler Yeni

Geliştirdiğim korku oyunu Steam'de desteklerinizi bekliyor.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
muhammed samet
Yapıcı eleştiriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım. Destek olmak isterseniz Steam istek listenize ekleyip bize büyük bir destekte bulunmuş olursunuz.🙌😊
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, Her oyun türünün kendine göre kolaylıkları ve zorlukları var. Çoğu bağımsız oyun geliştiricilerin korku türünü seçmesinde sizin dediğiniz sebepler yer alıyor. Eğer ki bize destek olmak isterseniz steam üzerinden istek listenize ekleyebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederiz. 🙌
Hocam oyun grafik olarak da güzel duruyor optimizasyonu da umarım iyidir

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mesut gül
Hocam oyun grafik olarak da güzel duruyor optimizasyonu da umarım iyidir
Merhabalar hocam, Grafikleri iyi tutmaya çalıştık tabii optimizasyona da çok önem verdik gerekli bir çok testi yaptık. Steam'de belirtilen önerilen sistem gereksinimleri ile oyunda herhangi optimizasyon sorunu olmayacaktır. Bize destek olmak için oyunu steam istek listenize eklerseniz mutlu olurusuz. 😊🙌👾

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yiğit
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Steam sayfasını ziyaret etmek için:

Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
sistem gereksinimlerini nasıl belirlediniz ?

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yiğit

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mesut gül
kaç sistemde test edildi? bu kadar detaylı sistem gereksinimlerini belirlemek nasıl oldu o yüzden soruyorum
8 Farklı Nvidia sisteminde test etti, sonra ekran kartlarıyla aynı performansı veren/aynı sınıfta olan AMD bileşenlerini belirledik. Test ettiğimiz çoğu sistem orta seviye sistemlerdi. En son ise iyi bir araştırma ile sistem gereksinimlerini belirledik. Minimum sistem gereksinimi ile orta grafiklerde 30-45 FPS alınabilir. Önerilen sistem gereksiniminde ise Ultra grafiklerde 60FPS çok rahat alınabilir.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yiğit
8 Farklı Nvidia sisteminde test etti, sonra ekran kartlarıyla aynı performansı veren/aynı sınıfta olan AMD bileşenlerini belirledik. Test ettiğimiz çoğu sistem orta seviye sistemlerdi. En son ise iyi bir araştırma ile sistem gereksinimlerini belirledik. Minimum sistem gereksinimi ile orta grafiklerde 30-45 FPS alınabilir. Önerilen sistem gereksiniminde ise Ultra grafiklerde 60FPS çok rahat alınabilir.
tamamdır çok teşekkürler

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Güzel gözüküyor, attım istek listesine. Çıkış yaptığında birkaç yayıncıya da oyunu donate olarak gönder, oyunu duyurmuş olursun, Ebo falan oynar muhtemelen. Aklında bir çıkış tarihi var mı?

metbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
mesut gül
Güzel gözüküyor, attım istek listesine. Çıkış yaptığında birkaç yayıncıya da oyunu donate olarak gönder, oyunu duyurmuş olursun, Ebo falan oynar muhtemelen. Aklında bir çıkış tarihi var mı?
Merhaba, Desteğiniz ve önerinizin için teşekkür ederim. Şubat ayının ilk haftası düşünüyoruz bir aksilik çıkmaz ise.

Ya bırıde okey oyunu yapsın batak yapsın
1737468998704.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Serhat Aydın
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süredir üzerinde çalıştığım korku oyunum “The House”, artık Steam mağazasında! Oyunda, paranormal olayları araştıran bir gazetecinin gizemli bir evde mahsur kaldığı ve şifreleri çözerek kurtulmaya çalıştığı gerilim dolu bir hikaye sizi bekliyor.

Bağımsız bir geliştirici olarak, oyunu istek listenize ekleyerek bana büyük bir destek olabilirsiniz. Her bir destek, oyunun daha fazla kişiye ulaşmasına yardımcı oluyor.

Steam sayfasını ziyaret etmek için:

Ayrıca burdan yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
birazda yabancılar üzülsün seslendirme yok diye :DD ellerinize sağlık hocam çok güzel olmuş

Top Bottom