Aboooo @Rambo Bıçağı the long dark bırakıp buna başlıcak rez 2021 sen nelere kadirsinBu forumda daha önce de The Darked hakkında konular açmıştım ve oyun hakkında fikirlerinizi almıştım.
Şimdi ise sizinle Steam mağaza sayfasını paylaşacağım. İstek listesine ekleyenlere sürpriz hediyeler var.
Yorumlarınızı bekliyorum...
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
AH ulan pc kaldırmıyoOynayabilirsin
Öncelikle hayırlı olsun umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.Bu forumda daha önce de The Darked hakkında konular açmıştım ve oyun hakkında fikirlerinizi almıştım.
Şimdi ise sizinle Steam mağaza sayfasını paylaşacağım. İstek listesine ekleyenlere sürpriz hediyeler var.
Steam Store
Steam is the ultimate destination for playing, discussing, and creating games.store.steampowered.com
İngilizce yazsaydım full yazardımHem Türkçe olduğuna seviniyorsunuz hem de "Ful" diyorsunuz anlamadım ben
Birazcık garipmiş, CV yazar gibi ciddi bir şekilde profilinize yazmışsınız.Umarın ironi olduğunu anlamışsınızdır
(Yada umarım ben sizin ironinizi yanlış anlamamışımdır.)
Fiyat uygun olursa aldım say. Görünüş fena değil, umarım mekanikler grafikler gibidirBu forumda daha önce de The Darked hakkında konular açmıştım ve oyun hakkında fikirlerinizi almıştım.
Steam Store
i5 560mBu forumda daha önce de The Darked hakkında konular açmıştım ve oyun hakkında fikirlerinizi almıştım.
Steam Store