Neler Yeni

Oyunum Steam'de Satışta! 5TL

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz
Başarılar dilerim dostum! o zaman bize de satın alarak destek vermek düşer.

MemoBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Mehmet Polat
Elinize emeğinize sağlık

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Tebrik ederim dostum umarım iyi yerlere gelirsin Unreal Engine kullanabiliyorsan oradanda güzel işler yapabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
MERT YILDIZ
Instagram
mertyildizvip
sana bir önerim bu oyunu multiplayer oynanacak şekilde geliştirmen ve rakipleri güçlü yapman o zaman çok daha saracaktır fikir olarak geliştirilebilir eline sağlık.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Fin ve jack teki oyunu andırdı bana :D
konsol oyununu
yukarı asagı sag sag yukari sol sol combo hareketi falan var mı :D

erennn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Eren ÖZALP
Bildiğiniz gibi oyunun Steam tarafından onaylandığını duyurmuştum, şimdi ise satışa sunulduğunu duyurmak istiyorum. Konuya geçmeden önce oyundaki müzikler dışında her şeyi ben yaptım, yaptığım ilk oyun ve evet dünyada 2D oyunlar da oynanıyor oyun denilen şey 3D oyunlardan ibaret değil.

Alıntıyı görüntüle
Oyunumun Steam Mağazası: https://store.steampowered.com/app/1360150/At_The_Downstairs/
Oyunumun Türkçe Fragmanı:
Not: Oyunun görselleri videolarda ve SS'lerde gözüktüğünden daha iyi, nedense videolarda soluk çıkıyor.
Bana ve gelecek projelerime destek çıkmak istiyorsanız oyunu almayı ve önermeyi unutmayın! Eğer daha sonra alacaksanız istek listenize eklemeyi unutmayın!

Oyun hakkında yeterli bilgiyi zaten Steam mağazasasında verdiğim için bir daha burada yazmak istemiyorum, ilgileniyorsanız lütfen Steam mağaza sayfasını okuyun.

Şimdi Steam mağaza sayfasında vermediğim bir projemden bahsetmek istiyorum; Türkiye'de daha önce hiç yapılmamış detaylı bir Steam'e oyun çıkartma rehberi ve ondan sonra cidden büyük bir oyun projem olacak.
Oyun hakkında konuştuğum önceki konum: https://donanimarsivi.com/forum/konu/sonunda-oyunum-steam-tarafindan-onaylandi.87529/

Eğer en ufak bir sorunuz varsa konu altında sormayı unutmayın!
Direkt oyun hakkında ciddi(?) iletişim için: [email protected]

Edit:
YAKIN ZAMANDA OYUNUN FİYATI 4.99₺ OLACAKTIR LÜTFEN ŞUANDA OYUNU SATIN ALMAYIN, ISTEK LISTENİZE EKLEYİN! Bu olay hakkında bir açıklama yapacağım ve sizin desteğinizi bekleyeceğim.
Hangi programları kullandın bende böyle şeyler yapmak istiyorum ama pek bilgim yok, nerden başlamalıyım sence ve önerilerin nelerdir? Bu arada hayırlı olsun umarım daha iyi yerlere gelirsin.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_