Neler Yeni

Gelmiş geçmiş en iyi dizi olan Elite'in 4.sezon görselleri yayınlandı

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok

LahmatsuDcr

80+ Silver
En iyi dizi görecelidir. Bu kararı verebilmek için kullanabileceğimiz kaynak puanlamalardır. Puanlara bakılırsa en iyi dizi Breking Bad.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
En iyi dizi görecelidir. Bu kararı verebilmek için kullanabileceğimiz kaynak puanlamalardır. Puanlara bakılırsa en iyi dizi Breking Bad.
ben mi yanlış gördüm yoksa en iyi dizi planet earths II mi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğuna karar veren kim?
Büyük ihtimalle ironi yapıyor. Ara sıra attığı filmlere ve dizilere denk geliyorum. Güzel bir zevki var diyebilirim.
Dizi demeye bin şahit, amacı cinsellikle ekran başında tutmak olan, kalitesizlik abidesi bir diziye, "En iyi" demeyecektir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
gelmiş geçmiş çok iddialı olmuş. cennet mahallesini unutmamak lazım. galaksinin en iyisi olabilir

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Büyük ihtimalle ironi yapıyor. Ara sıra attığı filmlere ve dizilere denk geliyorum. Güzel bir zevki var diyebilirim.
Dizi demeye bin şahit, amacı cinsellikle ekran başında tutmak olan, kalitesizlik abidesi bir diziye, "En iyi" demeyecektir.
Umarım öyledir eğer ironi değilse durum vahim demektir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Kaseye çok takılmışsın, Tokyo'nun sahneyi 50 kere izledin herhalde o.O2
Alakası yok. Cinsellik için izlesem Elite izlerdim. La Case De Papel daha ilgi çekici ve vurdulu kırdılı bir dizi. Bana hitap ediyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Alakası yok. Cinsellik için izlesem Elite izlerdim. La Case De Papel daha ilgi çekici ve vurdulu kırdılı bir dizi. Bana hitap ediyor.
Caz yapma ln o.O2
Geçen bi' dizi izledim vurdulu kırdılı diye, leşti ya keşke izlemeseydim. Neyse LCDP adamdır <3

Top Bottom