MyUserNamesThis
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
bruhhhhGelmiş geçmiş en iyi dizi Punisher![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sjsjsjs
bruhhhhGelmiş geçmiş en iyi dizi Punisher![]()
gelmiş geçmiş en iyi dizi kavramı görecelidir bunun dışında dünya çapına bakıldığında İmdb de top 250 de göremedim (ben görememiş olabilirim 2 kere baktım)
Carla yoksa izlenmez.Bu sezon Carla ve Lu yok
![]()
ben mi yanlış gördüm yoksa en iyi dizi planet earths II miEn iyi dizi görecelidir. Bu kararı verebilmek için kullanabileceğimiz kaynak puanlamalardır. Puanlara bakılırsa en iyi dizi Breking Bad.
Büyük ihtimalle ironi yapıyor. Ara sıra attığı filmlere ve dizilere denk geliyorum. Güzel bir zevki var diyebilirim.Gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğuna karar veren kim?
En fazla ikili yaptı. Ben 2 katı bir performans bekliyordum bu sezonda. Ama Carla yokmuş.Ben en son izlediğimde yani sezon 2'de 2'liydi 3'te 3'lü mü yaptı yoksa?
Belgesel o, en yüksek puanlı "dizi" Breaking Bad.ben mi yanlış gördüm yoksa en iyi dizi planet earths II mi
Umarım öyledir eğer ironi değilse durum vahim demektir.Büyük ihtimalle ironi yapıyor. Ara sıra attığı filmlere ve dizilere denk geliyorum. Güzel bir zevki var diyebilirim.
Dizi demeye bin şahit, amacı cinsellikle ekran başında tutmak olan, kalitesizlik abidesi bir diziye, "En iyi" demeyecektir.
Kaseye çok takılmışsın, Tokyo'nun sahneyi 50 kere izledin herhaldeLa Case De Papel![]()
Alakası yok. Cinsellik için izlesem Elite izlerdim. La Case De Papel daha ilgi çekici ve vurdulu kırdılı bir dizi. Bana hitap ediyor.Kaseye çok takılmışsın, Tokyo'nun sahneyi 50 kere izledin herhalde![]()
Caz yapma lnAlakası yok. Cinsellik için izlesem Elite izlerdim. La Case De Papel daha ilgi çekici ve vurdulu kırdılı bir dizi. Bana hitap ediyor.