Gelmiş geçmiş en iyi dizi olan Elite'in 4.sezon görselleri yayınlandı

En iyi dizi görecelidir. Bu kararı verebilmek için kullanabileceğimiz kaynak puanlamalardır. Puanlara bakılırsa en iyi dizi Breking Bad.

En iyi dizi görecelidir. Bu kararı verebilmek için kullanabileceğimiz kaynak puanlamalardır. Puanlara bakılırsa en iyi dizi Breking Bad.
ben mi yanlış gördüm yoksa en iyi dizi planet earths II mi

Gelmiş geçmiş en iyi dizi olduğuna karar veren kim?
Büyük ihtimalle ironi yapıyor. Ara sıra attığı filmlere ve dizilere denk geliyorum. Güzel bir zevki var diyebilirim.
Dizi demeye bin şahit, amacı cinsellikle ekran başında tutmak olan, kalitesizlik abidesi bir diziye, "En iyi" demeyecektir.

gelmiş geçmiş çok iddialı olmuş. cennet mahallesini unutmamak lazım. galaksinin en iyisi olabilir

Büyük ihtimalle ironi yapıyor. Ara sıra attığı filmlere ve dizilere denk geliyorum. Güzel bir zevki var diyebilirim.
Dizi demeye bin şahit, amacı cinsellikle ekran başında tutmak olan, kalitesizlik abidesi bir diziye, "En iyi" demeyecektir.
Umarım öyledir eğer ironi değilse durum vahim demektir.

Kaseye çok takılmışsın, Tokyo'nun sahneyi 50 kere izledin herhalde o.O2
Alakası yok. Cinsellik için izlesem Elite izlerdim. La Case De Papel daha ilgi çekici ve vurdulu kırdılı bir dizi. Bana hitap ediyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri
Alakası yok. Cinsellik için izlesem Elite izlerdim. La Case De Papel daha ilgi çekici ve vurdulu kırdılı bir dizi. Bana hitap ediyor.
Caz yapma ln o.O2
Geçen bi' dizi izledim vurdulu kırdılı diye, leşti ya keşke izlemeseydim. Neyse LCDP adamdır <3

Geri