🤩 Gelmiş Gönlümün Efendisi 🤩

Benim gözüme corsairin kasaları ayrı güzel geliyor ya.

Valla ben normal tornavida ile çok rahat şekilde yaptım hiç zorlanmadan tek Zorluk kasanın ağırlığı oldu hareket ettirmede zorluk çektim
ya bendeki tornavida küçüktü ya sendeki büyüktü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben normal tornavida ile çok rahat şekilde yaptım hiç zorlanmadan tek Zorluk kasanın ağırlığı oldu hareket ettirmede zorluk çektim
https://www.coolermaster.com/catalog/cases/full-tower/haf-700-evo/
buda benim gönlümün efendisi
senin gibi acemi değilim direk kendi sitesini attım😁

Biliyorum bir sistem parasına kasa ama aşık oldum buna resmen beyaz rengi de çıkmış ah ulan şuna bir sistem yapsam tadından yenmez valla linç etmeyin bu alınmaz vs diye 😂 fiyatına bakarak alınmaz demeyin şekline yorum yapın bosverin parasını 😁

Fiyatı görünce ben o.O2 😂

Çirkin ya şunun nesini seviyorsunuz 🤣

Bendeki orta boy normal evlerde vs kullanılan sadece ucunda mıknatıslı olanları kullanıyorum vidayı tutsun diye o kadar
umarım içine siyah parça takmazsın
(yazarken kendimi ırkçı sandım Allah seni bildiği gibi yapsın)

Valla inanır mısın bu hyperionu görünce bana bunlar iyi gelmiyor ne yalan söyleyeyim 😄
dediğim gibi zevk meselesi ben 2 sinide canlı görme fırsatım oldu 2 side güzel kasalar fakat haf 700 evo daha hoşuma gitti

Aldığımız yok ki biz kim bunları almak kim ömrümde alamam böyle pahalı sistemleri parçaları vs

dediğim gibi zevk meselesi ben 2 sinide canlı görme fırsatım oldu 2 side güzel kasalar fakat haf 700 evo daha hoşuma gitti
Ayn zevk meselesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri