_AhmeT_-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 517
melih kalk uçak kalkıyoBunun yerine bundan kat kat ucuz ve kat kat performanslisini alirsin
melih kalk uçak kalkıyoBunun yerine bundan kat kat ucuz ve kat kat performanslisini alirsin
Yok renk değişikliği var montaj da sıkıntı olabilecek bir yeri yoktu zaten gayet kolay geniş alanları varsadece rengini mi değiştirmişler montajlama yerlerinde bazı yerleri zordu onu düzeltmişlermi
Sen alırsın tâbiBunun yerine bundan kat kat ucuz ve kat kat performanslisini alirsin
varda ekran kartı montajı için kolum kadar tornavida lazımdıYok renk değişikliği var montaj da sıkıntı olabilecek bir yeri yoktu zaten gayet kolay geniş alanları var
Valla ben normal tornavida ile çok rahat şekilde yaptım hiç zorlanmadan tek Zorluk kasanın ağırlığı oldu hareket ettirmede zorluk çektimvarda ekran kartı montajı için kolum kadar tornavida lazımdı
ya bendeki tornavida küçüktü ya sendeki büyüktüValla ben normal tornavida ile çok rahat şekilde yaptım hiç zorlanmadan tek Zorluk kasanın ağırlığı oldu hareket ettirmede zorluk çektim
https://www.coolermaster.com/catalog/cases/full-tower/haf-700-evo/Valla ben normal tornavida ile çok rahat şekilde yaptım hiç zorlanmadan tek Zorluk kasanın ağırlığı oldu hareket ettirmede zorluk çektim
Fiyatı görünce benBiliyorum bir sistem parasına kasa ama aşık oldum buna resmen beyaz rengi de çıkmış ah ulan şuna bir sistem yapsam tadından yenmez valla linç etmeyin bu alınmaz vs diyefiyatına bakarak alınmaz demeyin şekline yorum yapın bosverin parasını
![]()
ASUS ROG Strix Hyperion GR701 Tempered Glass ARGB USB 3.2 High Tower Beyaz Kasa
ROG Hyperion GR701 White Edition E-ATX bilgisayar kasası, 420 mm çift radyatör desteği, dört adet 140 mm fan, metal GPU tutucuwww.gaming.gen.tr
Bendeki orta boy normal evlerde vs kullanılan sadece ucunda mıknatıslı olanları kullanıyorum vidayı tutsun diye o kadarya bendeki tornavida küçüktü ya sendeki büyüktü
Valla inanır mısın bu hyperionu görünce bana bunlar iyi gelmiyor ne yalan söyleyeyimya bendeki tornavida küçüktü ya sendeki büyüktü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.coolermaster.com/catalog/cases/full-tower/haf-700-evo/
buda benim gönlümün efendisi
senin gibi acemi değilim direk kendi sitesini attım![]()
umarım içine siyah parça takmazsınBendeki orta boy normal evlerde vs kullanılan sadece ucunda mıknatıslı olanları kullanıyorum vidayı tutsun diye o kadar
dediğim gibi zevk meselesi ben 2 sinide canlı görme fırsatım oldu 2 side güzel kasalar fakat haf 700 evo daha hoşuma gittiValla inanır mısın bu hyperionu görünce bana bunlar iyi gelmiyor ne yalan söyleyeyim![]()
Aldığımız yok ki biz kim bunları almak kim ömrümde alamam böyle pahalı sistemleri parçaları vsumarım içine siyah parça takmazsın
(yazarken kendimi ırkçı sandım Allah seni bildiği gibi yapsın)
Ayn zevk meselesiumarım içine siyah parça takmazsın
(yazarken kendimi ırkçı sandım Allah seni bildiği gibi yapsın)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediğim gibi zevk meselesi ben 2 sinide canlı görme fırsatım oldu 2 side güzel kasalar fakat haf 700 evo daha hoşuma gitti