Cirilla
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
İşte Bu Yüzden Amazon Haricinde Hiçbir Yerden Ürün Almıyorum 5-10 Fazla Veririm Adam Akıllı Hizmet Alırım.Cumartesi günü Razer BLackshark V2 X alan tahminen 350 bin kişiden (!) biri de benim. Pazartesi günü kargoya çıktı İstanbul'dan Bursa'ya, bugün de dağıtıma çıkmış saat 09.38 gibi. Okuldan çıktım, baktım kargo durumuna, hala dağıtımda görünüyor (saat 16.30-17.00 arası). Sonra baktım ki SMS gelmiş... "Teslimat adresine gelindi, evde kimse bulunamadı." diye. Ben tabii bir dellendim, aradım müşteri hizmetlerini kargo firmasının. Dedim ki, evde en alt katta babaannem ve dedem var yani kimsenin olmaması imkansız. Hadi kimse çıkmadı, insan bir telefonla arar yani... Bana dedi ki beyefendi abi, belirli durumlarda arıyoruz sadece... Ulan bu zaten aranması gereken bir durum değil mi?! Sadece kahveye çağırırken mi arıyorsunuz, ne belirli durumu?..
Harbiden insanların acilen kendine gelmesi lazım. Ben bir gün daha beklerim ama yapılan şey ayıptır, ayıp! Sizin işiniz bu, işinizi düzgün yapmayacaksanız, üşenecekseniz ne diye hala uğraşıyorsunuz ki? Çok dellendim harbiden... Özellikle bu tip konularda sorumluluğunu yapmayıp üstüne yalan söyleyen insanlar gerçekten tahammül edilemez kişiler. Koskoca fabrikaya sipariş veriyor babam, yine gidip "Kimse yoktu." yazıyor kargocu... KOSKOCA FABRİKA, 50+ İŞÇİ VAR İÇERİDE!!!
Aramızda kargocu arkadaşlar varsa lütfen dikkat etsinler buna, yapmayın gözünüzü seveyim. Herkes işini düzgün yaparsa bu ülke, bu dünya cidden daha konforlu, daha stabil olur. Bir deneyin hiç olmadı ya...
Kargo Gelmişti Amazondan Evdede Kimse Yok Aradılar Beni Nerdesiniz Diye Geliyorum Dedim İşim Vardı Dışarıdaydım Beklerseniz 5-10 Dk Geliyorum Deyince Beni Orda Adam Beklemiş İşte Aradığım Hizmet Bu.
Ama Diğer Malum Firmalardan Yaptığım Son Alışverişte Oda 1.5 Yıl Temiz Olmuştur Kargomu O Gün Getirmeleri Lazım Getirmediler Aramadılar Bile Ertesi Gün Hala Gelen Giden Yok 3. Gün Ben Bayiye Gittim Meğer Kargom Ordaymış Evde Yok Diye Bayide Beklemeye Almışlar (Ki Ben O Gün Full Evdeydim, Camdan Ayrılmadım Gün Boyu) Ve Üstüne Üstlük Arama Zahmetine Bile Girmemişler Kargo Takibine Bakıyorum Dağıtıma Çıkıcak Müşteri Hizmetleri Desen Size Kargonuz Ulaşıcak Bekleyin Diyor o Gün Şalter Attı Benim Zaten Birdahada Amazon Harici İnternetten Alışveriş Yapmadım.