alışveriş yapmadım ama iyi bi site güvenilir sağlamdır yaniGeming gen den urun almayi dusunuyorum hem guvenilir mi hemde o sitenin musteri hizmeti iyi mi bilen o siteden alisveris yapan var mi ?
Garanti konusu ?Evet güvenilir bir tane discorddan biri ordan alışveriş yaptı .
Sadece garanti konusunda ilgisizler
Ekran kartını garantiye gönderdi wattman hatası veriyordu karta hiç bakmadan göndermişlerGaranti konusu ?
evetGeming gen den urun almayi dusunuyorum hem guvenilir mi hemde o sitenin musteri hizmeti iyi mi bilen o siteden alisveris yapan var mi ?
Ulasmanda zor filan dedin o sikinti oldu biraz teknolojik alet sorun olursa baya sikinti yasanir gibi biraz arastirdim musteri destegine ulasamiyormussun ulassanda cozulmuyor deniliyor ama iste soruna gore degisir mi bilemedimSorun yaşaman zor ama yaşadığında iletişime geçmende zor.
Müşteri hizmetlerine ulaşman zor ama ulaşınca sorununu çözüyorlar. Pc yi yolladım 14 günde sorunu çözüp geri yolladılar.Ulasmanda zor filan dedin o sikinti oldu biraz teknolojik alet sorun olursa baya sikinti yasanir gibi biraz arastirdim musteri destegine ulasamiyormussun ulassanda cozulmuyor deniliyor ama iste soruna gore degisir mi bilemedim